Urmareste noua colectie de tunsori si coafuri propusa de hairstylistii Camille Albane si descopera direct de la cei mai buni experti care sunt tendintele in materie de hairstyling pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015.

Tunsoare destructurata tip castron

Deja clasica tunsoare castron este reinventata si modernizata intr-un stil mare. Ea urmeaza contururi destructurate, iar bretonul este pus in evidenta prin aspectul de usor, des si luminos al marginii sale. Pentru a-l crea, expertii Camille Albane au apelat la extensii de par natural. Totodata, pentru a pastra forma specifica a coafurii castron, dar si pentru a conferi o oarecare fluiditate si miscare unei coafuri menite sa fie mai mult statice, hairstylistii au decis ca nuanta uniforma a parului sa fie continuata printr-o nuanta mai inchisa in zona cefei.

Foto @Camille Albane

Up-do cu efect de contrast

Cu aceasta coafura up-do nu ai cum sa dai gres daca iti doresti o coafura feminina, dar in acelasi timp moderna. Parul este prins asimetric in varful capului, lasand insa loc si catorva suvite rebele pentru a cadea in mod natural pe umar. Regasim aspectul de ravasit si frontal, sub forma unui breton carlionat pieptanat pe spate, unde se mizeaza totodata si pe un usor volum. Este creat si un contrast cromatic puternic intre varfuri si radacini, lucru vizibil mai ales in zona cocului.

Foto @Camille Albane

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Rosu Vapaie si bucle unduitoare

Textura matasoasa, eleganta si misterul acestei coafuri sunt amplificate de asimetria miscarii. Buclele largi ce pornesc de la nivelul urechii sunt taiate usor in straturi, atat cat sa confere senzatia de “unduire”. Accentele de luminozitate arata senzational mai ales atunci cand se apeleaza la Rosul Vapaie.

Foto @Camille Albane


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri