22 Aprilie 2014 publicat în Frumusete 3 share-uri

Antonio Corral Calero, directorul artistic Moroccanoil, a creat pentru prezentarea colectiei DELPOZO Toamna/Iarna 2014 coafuri updo futuriste si elegante.

Cum a fost creat look-ul

• “Am inceput prin a aplica un tratament special pentru a pregati si netezi parul.”

• “Dupa ce am facut o carare pe-o parte (stanga), am pieptanat parul pe parti si am aplicat un spray cu fixare puternica pentru a netezi si mai mult si pentru a preveni electrizarea.”

• “Am continuat cu partea diagonala dreapta din varful capului spre ceafa, pe care am pieptanat-o si am fixat-o din nou cu spray cu fixare puternica.”

• “Urmatorul pas a fost sa leg parul intr-o coada la ceafa in partea dreapta. Dupa, am impartit din nou parul de la mijlocul capului spre urechea stanga, realizand o coada noua deasupra primei. Am tras aceasta a doua coada in jos si am legat-o la mijloc cu prima coada, cea de la ceafa.”

• “Am tras orizontal prima coada (cea din dreapta) peste cea din stanga si le-am legat la mijloc, la ceafa.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

• “La final am impartit intreaga coada unificata pe stanga, in doua parti. Am rasucit-o si am incolacit prima parte a cozii prin si in jurul celei de-a doua pentru a crea un efect rotund ca de tub. Apoi am fixat. Am rasucit si am serpuit partea ramasa din coada in jurul sectiunii de la ceafa si am fixat-o si pe aceasta.”

• “La final am aplicat un spray pentru stralucire pentru a oferi coafurii un aspect elegant.”

Credite foto:

Colectia Delpozo Toamna/ Iarna 2014

Coafuri by Antonio Corral Calero, Director Artistic Moroccanoil
Fotografii: David Webber pentru Moroccanoil

Foto si informatii oferite de hairstylistii Moroccanoil


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri