3 Aprilie 2014 publicat în Frumusete 8 share-uri

Peter Gray, stilistul Moroccanoil, a creat pentru Badgely Mischka Toamna Iarna 2014 coafuri vibrante si feminine in care bretonul a fost ridicat si dat pe-o parte! Descopera direct de la hairstylistii Moroccanoil cum sa realizezi coafuri feminine!

Cum a fost creat acest look

Credite foto: David Webber pentru Moroccanoil

• “Am inceput cu o mica cantitate de spuma pe care am aplicat-o la baza parului (pe parul umed) si apoi l-am pieptanat. De acesta data, spuma pentru volum a fost folosita pentru a controla coafura si mai degraba pentru a turti decat pentru a da volum.”

• “Am facut o carare in diagonala pe-o parte, am uscat parul cu feonul si o perie, iar apoi am facut o bucla lejera din breton.”

• Dupa asta, am realizat un onduleu relaxat doar la mijlocul lungimii parului folosind un ondulator de 2-3 cm. Am avut grija sa las varfurile afara. Pentru acest look a fost mai bine sa ondulez fiecare sectiune de par in directii diferite pentru a crea o textura naturala delicata.”

• “Apoi am luat o mica sectiune verticala de la ceafa si am impletit-o aproape de cap.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

• “Luand o mica parte din parul de de-asupra urechilor, am legat-o cu un elastic, am asigurat-o la baza gatului si am fixat-o sub coada impletita.”

• “Dupa ce am aplicat o mica cantitate de crema hidratanta pentru coafat pe varfuri, le-am infasurat vertical pe ondulator (am folosit ondulatorul in loc de placa) pentru a da varfurilor un aspect neted si vibrant.”

• “La final am aplicat sprayul pentru fixare medie in varful capului pentru a tine suvitele la locul lor si am invaluit toata suprafata parului cu spray pentru stralucire pentru a amplifica stralucirea.”

Foto si informatii oferite de specialistii Moroccanoil


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri