Brandul de cosmetice naturale Le Bonton incepe luna aceasta prima serie de workshop-uri din acest an in care participantii invata cum sa isi prepare acasa produse cosmetice. Atelierele sunt tinute de Dana Ciobotar, creator de cosmetice naturale, si au loc bilunar.

Comunicat de presa

Seria de workshop-uri a inceput in 2012 la Brasov, iar ulterior au avut loc astfel de evenimente si la Bacau, Iasi si Bucuresti. In cadrul lor, participantii afla informatii utile despre ingredientele potrivite pentru mai multe tipuri de produse cosmetice (sapunuri, creme de fata, lotiuni tonice, scruburi de corp etc.) si pasii concreti pentru prepararea acestora.

Fiecare workshop are ca tema un anume produs cosmetic, care e preparat de fiecare dintre participanti dupa indicatiile Danei Ciobotar. Atelierele au loc la Cafeneaua La Belle Vie din Bucuresti (Str. Andrei Muresanu nr. 27). Fiecare eveniment are o taxa de participare care acopera costurile materiei prime pentru realizarea produselor.

Am decis sa incepem acesta serie de workshop-uri pentru ca exista multe femei care isi doresc sa aiba la dispozitie produse adaptate nevoilor individuale ale pielii lor, fara sa investeasca o mare suma de bani, declara Dana Ciobotar. In plus, toti suntem preocupati de calitatea si de ingredientele incluse in retetele produselor cosmetice pe care le folosim - cand le preparam noi insine, avem control total asupra acestora si eliminam posibilitatea alergiilor sau a bolilor de piele mai grave, adauga aceasta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Dana Ciobotar a urmat cursuri de producere de cosmetice in cadrul Soap Making School din Vancouver si in 2012 a inceput sa puna in practica o serie de idei care s-au dovedit, odata cu trecerea timpului, a fi bazele brandului Le Bonton in 2013. Brandul ofera o larga varietate de produse cosmetice naturale, dar si evenimente in cadrul carora sunt popularizate metodele de obtinere a cosmeticelor din ingrediente naturale. Materia prima a cosmeticelor provine de la mici producatori locali, care pun pe primul plan calitatea si sanatatea, nu profitul. Produsele au la baza ingrediente delicate, ca uleiurile esentiale din plante, apele florale sau mierea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri