Este important sa urmezi pasii corecti in demachierea si ingrijirea ochilor. Ce spun specialistii despre efectele negative pe care produsele cosmetice le pot produce asupra ochilor.

In cazul in care ochii lacrimeaza, se inrosesc, au o sensibilitate crescuta la lumina, exista un edem plapebral (pleoape umflate), o roseata sau un prurit (mancarime) la nivelul pleoapelor, trebuie sa luati in calcul posibilitatea unei alergii si sa va prezentati la medicul oftalmolog, pentru o consultatie de specialitate. Acelasi lucru este indicat si cand constatati aparitia unor pete pigmentate (maronii) pe pielea pleoapelor sau pe suprafata ochiului”, declara dr. Speranta Schmitzer de la Clinica Oftalmestet.

Medicul oftalmolog este singurul in masura sa puna un diagnostic corect si sa initieze o conduita terapeutica adecvata. De asemenea, nu trebuie neglijate consulturile oftalmologice periodice, de rutina, existand posibilitatea prezentei unor afectiuni oculare subclinice (fara simptome), dar evidentiate prin teste oftalmologice specifice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

***

Dr. Speranta Schmitzer este medic primar oftalmolog la Clinica Oftalmestet. Este primul medic roman care a obtinut (in anul 2002) din partea Ministerului Sanatatii supraspecializarea in chirurgie oculoplastica. Cu o experienta de 20 de ani in domeniul chirurgiei oculoplastice, d-na dr. are la activ 20.000 de operatii la nivelul ochiului. Dr. Speranta Schmitzer conduce, de asemenea, si Fundatia Dr. Schmitzer, organizatie caritabila care ofera servicii medicale oftalmologice persoanelor din medii defavorizate, in mod gratuit.

Dr. Speranta Schmitzer - medic primar oftalmolog la Clinica Oftalmestet

Expert Garbo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri