Sfarsitul anului este un moment dedicat stralucirii, experientelor si, de ce nu, noua. Petrecerile se vor tine lant, fie ca sunt acasa, in familie, cu colegii la birou sau cu prietenii in cele mai cool locatii.

Red Passion

Asteptand Craciunul plin de semnificatie si surpize, iti alegi cu grija rochia potrivita si noul look cu care vrei sa ii surpindem pe cei dragi. Sau sa stralucesti in noaptea dintre ani. Nimic mai simplu atunci cand o armata de de produse profesionale stau aliniate pentru a satisface si cele mai exigente cerinte.
Si pentru ca totul sa straluceasca si sa emane pasiune ai nevoie de un par care sa reflecte lumina, culoare si dinamism.


Alege cele mai bune produse pentru parul tau. JOICO K-Pak Color Therapy - sistemul bio-avansat de peptide si cel de quadramine, prezente in toate produsele JOICO iti identifica si repara parul din profunzime pana la exterior si in plus, gama color therapy iti va proteja si evidentia culoarea, lasand-o vibranta pentru foarte mult timp. Pentru stralucire pulverizeaza Moroccanoil Glimmer Shine de la o distana de 20 cm si lasa-l 4-5 minute sa intre in firul de par.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Pentru a avea acest look “controlat rebel” cu multa textura si separare, foloseste pe parul umed JOICO JOIWHIP, pentru a avea sustinere si volum, iar pentur finisare aplica pe parul uscat JOICO CREM WAX, emulsioneaza in mana si aplica pe lungimi si varfuri.

Daca ai probleme cu parul, se electrizeaza, sta rebel sau este ondulat sau cret si doresti sa-l mai potolesti, ideal este sa folosesti tratamentul KERASILK KERATINE . Cu sistemul patentat Kerashape, vei obtine din start un par neted, usor de coafat, docil, iar parul tau nu se va mai electriza sau crepona la contactul cu umezeala. In plus infuzia cu cheratina iti va face parul ultra stralucitor si sanatos.

Must have-ul este “specialitatea casei” Moroccanoil Treatment. Este unic in lume, prezent in peste 50 de tari. Infuzat cu ulei de argan, uleiul-tratament moroccanoil nu trebuie sa lipseasca din gama ta de ingrijire. Aplica o cantitate mica (1-2 picaturi) pe parul curat, umed, pe lungimi si varfuri, pentru a se absorbi pana in profunzimea firului si pentru hrani si hidrata ; iar daca nu te poti satura de parfumul sau, nu e nicio problema; cand ai terminat coafura, poti aplica din nou o cantitate mai mica, pentru un plus de stralucire si hidratare. Poti sa-l imparti cu sotul, cu mama cu tata, cu toate prietenele si chiar si cu copiii ! Iti vei usura viata in materie de coafura, iar parul tau va radia de sanatate!

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Pentru a obtine “volumul fatal”, ideal pentru un eveniment aparte, nu trebuie decat sa tapezi parul dupa ce l-ai coafat lejer. Suvitele din spate le prinzi cu agrafe si le securizezi cu JOICO POWER SPRAY, iar pe cele din fata le modelezi alternand JOICO SUPER SHINE si POWER SPRAY, pana ajungi la forma dorita. Desi nu poti, aproape ca iti vine s-o mananci ! Moroccanoil Molding cream – foarte emolienta, se va absorbi rapid in parul tau si il va hrani. Fibrele prezente in crema modelatoare vor crea exact textura pe care ti-o doresti, fara a incarca, sau a lasa vreun reziduu.

Si tenul tau va fii hidratat de formule magice Guinot : Creme RICHE Fermete Lift pentru un lifting natural si Guinot Liftosome Lifting Cream, ce reda fermitatea pielii in profunzime, ochii bine conturati de Academie Crème contour des yeux Dynastiane ce previne si amelioreaza ridurile fine de deshidratare, te pregateste pentru o aparitie de vis. Corpul este acum rasfatat cu scrubul Gommage Facile de Guinot si invaluit ca intr-o manta stralucitoare cu uleiului de corp L’Huile Mirific de Guinot cu extract de Passiflora. Astfel, odata cu spiritul sarbatorilor, te va curpinde si euforia redata de Floarea Pasiunii promise de exctractul uleiului Guinot.
Stelele isi vor reda stralucirea intreaga seara, iar tu vei fi una dintre ele: tenul perfect mat obtinut cu fondul de ten Kryolan Micro Foundation Matifying va reda una dintre cele mai naturale formule create pentru arta fotografica. Privirile vor straluci cu Kryolan Waterproff Mascara iar buzele vor fi adevarate declaratii de stil si eleganta cu paleta Kryolan Lip Shine sau Kryolan Lip Glisser, crema cu un efect indelungat de gloss.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Ornamentele de sarbatori sau paharele de sampanie se vor oglindi in reflexiile unghiilor ce le vor inconjura dupa aplicarea Top Coat-ului OPI. Asta numai dupa ce le-ai invaluit in culoare. La toate aceste delicii in ton cu momentul vor trasa si atingerile tale delicate si invaluite in nuanta sezonului: All I Want for Christmas is You de la OPI. Si asta pentru ca nimic nu ne introduce mai bine in spiritul sarbatorilor ca si melodia semnata de Mariah Carrey. De ce sa nu purtam si nuanta colectiei pe unghii?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri