Sfarsitul anului este un moment dedicat stralucirii, experientelor si, de ce nu, noua. Petrecerile se vor tine lant, fie ca sunt acasa, in familie, cu colegii la birou sau cu prietenii in cele mai cool locatii.

Volume Fatale

Pasionala si seducatoare, enigmatica sau indrazneata personalitatea ta urmareste tendintele sezonului. In noaptea dintre ani, straluceste si impresioneaza!

Una din tendintele anului se rasfrange in continuare si asupra sfarsitului de an si probabil se va rasfrange si peste anii ce vor urma: volumul! Cine nu isi doreste sa exclame plin de fericire: parul meu are volumul pe care mi l-am dorit?

JOICO K-Pak Color Therapy – alege cele mai bune produse pentru parul tau. Sistemul bio-avansat de peptide si cel de quadramine, prezente in toate produsele JOICO iti identifica si repara parul din profunzime pana la exterior si in plus, gama color therapy iti vor proteja si evidentia culoarea, lasand-o vibranta pentru foarte mult timp. Pentru stralucire pulverizeaza Moroccanoil Glimmer Shine de la o distanta de 20cm de cap si lasa-l 4-5 minute sa intre in par si nu atinge parul. Produsul nu contine alcool, de aceea se va absorbi incet dar sigur in parul tau, il va hrani si ii va conferi un luciu remarcabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Si cine nu isi doreste o coafura impecabila, dar si rezistenta ? Moroccanoil Luminous Hairspray – Iata, fixativul Moroccanoil este prietenul tau in aceasta situatie. Ca si toate celelalte produse Moroccanoil, este infuzat cu ulei de argan si iti va hrani si proteja parul, in timp ce iti sustine coafura. Cu o fixare flexibila, nu incarca si nu lasa reziduuri, iar daca la sfarsitul zilei vrei sa-l indepartezi de pe par, este suficient sa il piepteni.

Pentru ca machiajul sa arate perfect, tenul este obligatoriu (asa cum sustinem de fiecare data) hidratat si pregatit inainte. Recomandarile noastre sunt Academie Serum Formule Merveilleuse pentru ca pielea tau sa devina mai ferma, mai revitalizata, mai luminoasa, mai neteda. De asemenea, acesta este si un foarte bun fixator al machiajului. Pentru o hidratare si o pregatire completa, foloseste Guinot Creme Riche Fermete Lift, cu ajutorul careia vei obtine un lifting natural al fetei, sau tratamentul Academie Soin Total Restructurant pentru stoparea aparitiei ridurilor profunde, superconcentrat, antirid, regenerant si hidratant. Tot in aceasta etapa iti va fi un real ajutor Guinot Liftosome Lifting Cream, ce reda fermitatea pielii in profunzime.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Iar daca tenul tau a fost rasfatat, fondul de ten Kryolan High Definition Micro Foundation Cache cu pigmenti micronizati, iti va conferi o acoperire perfecta. Buzele de culoarea vinului iti vor contura chipul luminos pregatit de sarbatoare. Si va fi foarte usor sa obtii buze perfecte cu paleta Kryolan Lip Rouge Set. Desigur ai aflat de pontul make-u artistilor de a pune o pata de stralucire cu varful pensulei de Gloss Kryolan Lip Satin. Si daca buzele tale sunt atat de pasional conturate, Kryolan Waterproff Mascara va ramane pe gene, chiar daca lacrimile tale vor curge de fericire la revederea celor dragi.

Iar imbratisarile vor straluci la propriu atunci cand vei purta pe unghii revolutia anului in materie de lacuri: Alessandro – Striplac. Nuanta Elegant Rubin face parte din lacurile ce rezista pana la 10 zile fara sa se ciobeasca si nu are nevoie de solvent pentru a fi indepartat, ci pur si simplu se desprinde. Ceea ce pare “Miracolul de pe strada 34” in regia lui Les Mayfield, este de fapt o tehnologie revolutionara dezvoltata de catre Alessandro International. Si poate fi pe unghiile fiecareia, indiferent de ce strada iti vine in minte...

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri