(P) Noutate: teste ADN pentru a afla povestea frumusetii romancelor

12:12, 13 Decembrie 2013 publicat în Frumusete2 share-uri

L’Oreal Paris Romania si McCann Bucuresti lanseaza campania „Povestea Frumusetii tale”, o campanie sustinuta de marca Accord Parfait, marca de fond de ten numarul unu in lume*. Campania isi propune sa demonstreze diversitatatea frumusetii romancelor si adaptabilitatea fondului de ten Accord Parfait la orice tip de frumusete, fie ea cu influente nord europene, asiatice sau balcanice.

Comunicat de presa

In premiera pentru Romania, la baza campaniei stau o serie de teste ADN care documenteaza traseele de migratie ale stramosilor fiecarei femei.

Pornind de la faptul ca romancele sunt renumite pentru fumusetea lor, campania „Povestea frumusetii tale” demonstreaza ca, datorita contextului geografic si istoric, romancele sunt foarte diferite in ceea ce priveste mostenirea genetica.

Astfel, vedete si jurnalisti din Romania au facut testul ADN si au descoperit harta frumustetii lor. Printre acestia se numara: Dana Rogoz, Roxana Voloseniuc, Veronica Pascu, Camelia Sucu, Diana Enciu, Alina Tanasa, Cristina Bazavan, Alice Bursuc, Anda Brindusa, Bianca Nutu.

“Povestea frumusetii tale” este un proiect care celebreaza diversitatea frumusetii romancelor si merge pe urmele acesteia ca sa ii descopere descendenta. Suntem un mozaic de frumuseti, iar rezultatul acestor teste ADN este dovada ca tenul nostru este complex, este rezultatul unui mix de influente. Proiectul te invita sa descoperi traseele de migratie pe care stramosii tai le-au parcurs acum sute, chiar mii de ani, si sa afli ce tipuri de frumusete se intalnesc in ADN-ul tau“, a declarat Sebastian Olar, copywriter McCann Bucuresti.

“De peste 10 ani, Accord Parfait este unul dintre cele mai apreciate fonduri de ten din Romania. Gama este alcatuita din 8 nuante astfel ca fiecare romanca sa isi poata gasi fondul de ten care i se potriveste cel mai bine. In luna Decembrie am vrut sa demonstram ca romancele nu sunt numai frumoase, dar si diferite. Rezultatul testului de ADN este dovada ca tenul fiecaruia dintre noi este complex, fiind rezultatul unui mix de influente iar Accord Parfait se potriveste 100% cu frumusetea noastra, a declarat Elis Isa, Senior Product Manager L’Oreal Paris Romania.

De asemenea, in luna decembrie 2013, 8 consumatoare din Romania vor avea sansa de a castiga un test ADN gratuit, in cadrul promotiei organizate de L’Oreal Paris Romania. Testele vor putea fi castigate prin tragere la sorti in urma achizitionarii oricarui fond de ten Accord Parfait. Detalii pe pagina de Facebook L’Oreal Paris: www.facebook.com/loreal.paris.romania
 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri