24 Septembrie 2013 publicat în Frumusete 26 share-uri

Pentru a ne face o idee despre ce s-a purtat in materie de coafuri in randul prezentabilelor doamne care au defilat pe covorul rosu in cadrul Festivalului de Film American Deauville, am aruncat un ochi peste tendintele in frumusete de anul acesta. Iata o colectie cu 15 dintre coafurile purtate de actrite, coafuri pretabile femeilor mature, dar nu numai.

Festivalul de Film american Deauville, un festival dedicat cinematografiei americane si devenit deja o traditie, are loc anual in Franta. Fondat in 1975 de Lionel Chouchan and Andre Halimi, festivalul s-a transformat intr-un adevarat regal al filmului american. La editia din 2013 a festivalului, putem admira nu doar filme, ci si tinutele si coafurile actritelor de pe covorul rosu.

Dessange, partener oficial al multor festivaluri de film, a acceptat sa isi asocieze numele si cu cea de-a 39-a editie a Festivalului de Film American Deauville. Cei mai buni hairstylisti ai salonului frantuzesc Dessange s-au ocupat de coafurile actorilor si actritelor prezente in cadrul legendarului eveniment.

Pentru a ne face o idee despre ce s-a purtat si ce fost sic in randul prezentabilelor doamne de pe covorul rosu, am aruncat un ochi peste tendintele in frumusete de anul acesta. Iata o colectie cu 15 dintre coafurile purtate de actrite, coafuri pretabile femeilor mature, dar nu numai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Foto by Dessange Paris


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri