12:09, 24 Septembrie 2013 publicat în Frumusete 6 share-uri

Pentru a ne face o idee despre ce s-a purtat in materie de coafuri in randul prezentabilelor doamne care au defilat pe covorul rosu in cadrul Festivalului de Film American Deauville, am aruncat un ochi peste tendintele in frumusete de anul acesta. Iata o colectie cu 15 dintre coafurile purtate de actrite, coafuri pretabile femeilor mature, dar nu numai.

Festivalul de Film american Deauville, un festival dedicat cinematografiei americane si devenit deja o traditie, are loc anual in Franta. Fondat in 1975 de Lionel Chouchan and Andre Halimi, festivalul s-a transformat intr-un adevarat regal al filmului american. La editia din 2013 a festivalului, putem admira nu doar filme, ci si tinutele si coafurile actritelor de pe covorul rosu.

Dessange, partener oficial al multor festivaluri de film, a acceptat sa isi asocieze numele si cu cea de-a 39-a editie a Festivalului de Film American Deauville. Cei mai buni hairstylisti ai salonului frantuzesc Dessange s-au ocupat de coafurile actorilor si actritelor prezente in cadrul legendarului eveniment.

Citeste si:
10 tunsori si coafuri moderne pentru femeile mature, de 40+
10 tunsori si coafuri moderne...

Pentru a ne face o idee despre ce s-a purtat si ce fost sic in randul prezentabilelor doamne de pe covorul rosu, am aruncat un ochi peste tendintele in frumusete de anul acesta. Iata o colectie cu 15 dintre coafurile purtate de actrite, coafuri pretabile femeilor mature, dar nu numai.

Foto by Dessange Paris


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri