31 Ianuarie 2013 publicat în Frumusete 174 share-uri

Exista o voce care nu ma lasa... De fiecare data cand as vrea sa lenevesc, ma trezeste vocea asta. Uneori as vrea sa imi pun dopuri in urechi sa nu o mai aud, dar asta nu ar inseamna decat ca ma amagesc singura.

Nu te mai pacali…stiu ca si tu iti doresti mai mult de atat!!

Hai sa iti spun programul meu..si apoi imi spui si tu motivele pentru care nu te apuci chiar de ASTAZI sa faci ceva pentru tine…

Pentru cine nu stie..am un baietel de 1 an, de care ma ocup personal, zi de zi. Un copil la aceasta varsta trebuie urmarit non stop. Non stop insemnand nici macar o secunda scapat din ochi pentru ca e in perioada in care baga degetele in priza, scoate farfuriile din dulapuri, merge, dar fiecare colt de mobila reprezinta un real pericol…pentru ca toate ii ajung la nivelul tamplelor si el chiar nu se fereste, trage de toate, sparge, strica, si mai ales baga in gura orice gaseste.

In afara de asta…unui copil trebuie sa ii gatesti mereu, sa fie totul proaspat, trebuie sa ii respecti un anumit program destul de strict…in fine..nu mai intru in detalii ca nu vreau sa sperii viitoarele mamci. (satisfactiile sunt pe masura..deci merita).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Ghid pentru alegerea mobilierului interior Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Pe langa asta sunt implicata in 2 proiecte. (unul din ele fiind acest blog…proiectul meu de suflet). Peste aceste 2 proiecte se mai adauga si un master si alte proiecte ocazionale.

Si da….imi fac timp si pentru mine. Seara am grija sa imi fac exercitiile. Eu le fac acasa pentru ca momentan e mai simplu asa decat sa ajung la sala. Pentru ca de obicei fac aceste exercitii seara tarziu, dupa ce adorme piticul. Dar iti recomand, daca poti, sa mergi la sala. E mai frumos si mai motivant acolo.

Sunt persoane care atunci cand ma vad imi spun cat sunt de norocoasa ca am reusit sa imi revin atat de bine dupa o sarcina si dupa nastere… si ca am talia la fel de subtire ca inainte. Dar chiar nu e noroc…sunt multe ore de munca si transpiratie si un regim alimentar sanatos.

De multe ori simt ca nu mai pot..si ca as prefera sa stau cu picioarele pe pereti.. si sa ma fac ca am uitat. Dar exista o voce care nu ma lasa….pur si simplu nu pot trai cu gandul…acum ca stiu ca totul depinde numai si numai de mine. E foarte dureros sa stii ca puteai sa faci ceva sa ai ceea ce iti doresti dar nu ai facut..si eu nu mai pot ignora acest gand. De fiecare data cand as vrea sa lenevesc…ma trezeste vocea asta.. uneori as vrea sa imi pun dopuri in urechi sa nu o mai aud…dar asta nu ar insemna decat ca ma amagesc singura.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Acum ca stii si tu….nu mai ignora vocea si treci la treaba!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri