31 Ianuarie 2013 publicat în Frumusete 174 share-uri

Exista o voce care nu ma lasa... De fiecare data cand as vrea sa lenevesc, ma trezeste vocea asta. Uneori as vrea sa imi pun dopuri in urechi sa nu o mai aud, dar asta nu ar inseamna decat ca ma amagesc singura.

Dar pentru asta trebuie sa platesti pretul. Cu cat rezultatul vrei sa fie mai socant , cu atat pretul va fi mai mare….

E ca la magazin..cu cat vrei un produs mai frumos si mai de calitate…cu atat va fi mai scump. Renunti la caliatate pentru aspect doar pentru a plati un pret mai mic? Sau invers….renunti la aspect in favoarea calitatii? NU eu zic sa le alegi pe amandoua…eu spun ca meriti tot ceea ce e mai bun. Asa ca nu te multumi cu putin.

Vrei sa renunti la fusta aia scurta pe care o admirai in vitrina doar pentru ca ti-e lene sa dai celulita jos? Sau incepi chiar acum un stil sanatos de viata…manacare, sport, hidratare, disciplina. Stiu, trebuie multa autodisciplina si educaTie ca sa poti face zilnic ceea ce trebuie, dar sunt aici sa te ajut si sa te mentin motivata.

Ia gandeste-te cum vei arata in fustita ta preferata la vara….Simti satisfactia atunci cand toata lumea intoarce capul dupa tine? Vezi cum tipul ala la care tot visezi tu isi musca buzele cand treci pe langa el? Cum e? Nu e minunat?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Te-ai putea multumi la vara cu niste pantaloni inchisi la culoare, lungi si fara nici o forma cand in jurul tau vor fi atatea floricele colorate si seducatoare? Vei putea suporta cum alta care a fost dispusa sa plateasca pretul are acum si picioarele la care tu visai si fustita aia …si chiar si pe EL?

Cum te vei simti atunci cand iti vei da seama ca puteai sa faci ceva sa le ai pe toate..dar ti-a fost lene….ai preferat sa te uiti la un film cu o punga mare de floricele in fata….Eeeee….atunci nu te mai plange si ramai cu floricelele, draga mea….

Poate ca sunt un pic cam dura…dar nu vreau decat sa te motivez…si sa ma motivez si pe mine in acelasi timp… sa continui ce am inceput..

Vei spune ca ai un program prea incarcat sa mergi la sala, sau ca esti prea obosita, sau ca vei incepe regimul dupa ce trece Pastele, ziua lui X, nunta lui Y si pana atunci poti sa te infrupti cu toate bunatatile…

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Sau ca la tine nu e chiar atat de grav…ca nu sunt decat vreo 3-4 kg in plus..si ca se pot ascunde!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri