31 Ianuarie 2013 publicat în Frumusete 174 share-uri

Exista o voce care nu ma lasa... De fiecare data cand as vrea sa lenevesc, ma trezeste vocea asta. Uneori as vrea sa imi pun dopuri in urechi sa nu o mai aud, dar asta nu ar inseamna decat ca ma amagesc singura.

Experta Garbo.ro, Theona Balan iti impartaseste din experienta ei de viata:

Buna draga mea,

Ma numesc Theona Balan, pasionata de tot ce inseamna dezvoltare personala si descoperirea ingredientelor unei vieti de succes.

De-a lungul timpului am invatat sa imi accept treptat si sa imi depasesc trecutul dureros. Fara aceste invataminte nu m-as simti calificata sa ii invat pe altii despre viata. Nu pretind ca stiu ceea ce nu am experimentat.

Scriu gandindu-ma la fiecare femeie si la multiplele provocari cu care ne confruntam in aceasta lume din ce in ce mai complexa.

Scriu de peste 3 ani si impartasesc tuturor femeilor toate experientele mele de femeie, sotie, mama, mama singura prin care eu am trecut. Pentru ca vreau sa te ajut sa traiesti viata pe care o meriti si pentru ca nu vreau ca sa treci prin toate experientele dureroase prin care am trecut eu pentru a ajunge sa traiesti viata pe care ti-o doresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Ghid pentru alegerea mobilierului interior Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Vreau ca tu sa inveti din povestea mea, tu si cat mai multe femei. Am creat o comunitate pentru femeile care isi doresc sa evolueze, pentru femeile care vor mai mult de la viata si care au nevoie de un loc unde sa gaseasca sprijinul si impulsul necesar pentru a reusi. Am strans peste 7000 de femei in comunitate. Ne gasesti pe https://femeiadesucces.ro - Impreuna pentru o lume a femeii mai buna!

Cum sa ai un corp pe care toata lumea il invidiaza

Tocmai am terminat de facut exercitiile pentru picioare si fund. Si in timp ce munceam acolo pe parchet si imi dadeam sufletul m-am gandit sa scriu acest articol si cum am terminat m-am si asezat la laptop sa scriu. Am uitat sa spun ca e aproape 1 noaptea. Scriu acest articol pentru voi, dragele mele…cele care visati la un corp tonifiat si frumos

Cine nu isi doreste un abdomen plat? Niste picioare lucrate? Dar un fund ferm si bombat continuat cu un spate arcuit si sexy? Peste cateva luni va veni vara…

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Tu esti pregatita pentru vara, esti pregatita sa sari in costumul de baie? Esti multumita de ceea ce vezi in oglinda? Crezi ca s-ar putea si mai bine? Si ce faci pentru asta? Ce pret esti dispusa sa platesti pentru acel corp de milioane la care visezi? Sunt aici ca sa te incurajez si sa iti spun ca poti avea un corp de diva!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri