O concluzie si o intrebare la fel de grea. De cele mai multe ori raspunsul este: "Depinde".
O concluzie si o intrebare la fel de grea. De cele mai multe ori raspunsul este: "Depinde".

Tu il cunosti cel mai bine pe partenerul tau si stii de ce s-a ajuns intr-o astfel de situatie.

Poate fi doar ceva trecator pentru care sa nu merite sa strici o relatie sau, dimpotriva ceva mult mai serios care ar putea sa se transforme intr-o viitoare relatie.

Il iert…

Alegi sa-l ierti? Barbatii mereu au justificari. Ce-i drept, daca tu l-ai insela s-ar putea ca el sa nu gandeasca la fel. De ce? Orgoliul lui barbatesc este mult prea ranit si femeile NU trebuie sa insele. Insa barbatii cu cine insala? Tot cu femei, poate cu unele care deja sunt implicate intr-o relatie si insala la randul lor pe alt barbat.

Are remuscari, face tot posibilul sa treceti peste acel "eveniment" si pare ca intr-adevar regreta. Nu poti fi sigura, dar daca dragostea este chiar atat de puternica ar merita sa incerci. Pana la urma cu totii gresim.

Daca se ajunge la a acorda o a treia sansa pentru el va deveni o obisnuinta si nu va face altceva decat sa se "culce pe o ureche", doar tu mereu il ierti.

Are sanse mai mari sa fie iertat daca a fost o singura intamplare decat daca afli ca are o aventura de 2 ani. E deja prea de tot si sigur nu va putea renunta la cealalta atat de usor.
Este de apreciat si daca recunoaste si spune adevarul. Nu poti ierta ceva real, dar care este negat de partenerul tau.

Nu-l iert…

Orgoliul este mult prea ranit si preferi sa fii singura decat cu un asemenea barbat. Esti sigura ca totul a fost perfect si nu ai gresit cu nimic. Mereu am crezut ca intr-o relatie sunt doua persoane, asadar ambele poarta o vina intr-o astfel de situatie, poate nu la fel impartita, dar fiecare are vina lui.

Daca faci pasul spre iertare cum reusesti sa ai incredere iar in el? Tot timpul te vei gandi ce face, oare cu cine e, sa-l suni sa vezi daca este in regula. Este important sa depasesti aceste intrebari care, chiar daca vrei sau nu, vor exista undeva ascunse in sufletul tau ranit.

Exista o diferenta mare intre a afla ca esti inselata si a vedea cu ochii tai. Nimic nu poate fi mai zguduitor din punct de vedere sentimental. In functie si de modul cum afli o sa iei si o decizie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri