Furie si frustrare provenita din incapacitatea de a-l transforma in barbatul visurilor tale. Lacrimi de crocodil si blamari ale soartei pentru ceea ce traiesti astazi. Gelozie si paranoia provenita din lipsa de incredere in tine si teama de a-ti pierde obiectul iubirii. Din nou frustrare pentru ca el fuge din ce in ce mai departe de tine.

Minciunile sociale. Voi nu-l cunoasteti asa cum il cunosc eu, el e baiat bun, si ce daca ma mai inseala din cand in cand, si ce daca mai imi da una dupa cap, e si vina mea ca il provoc, si ce daca nu am orgasm, si ce daca, si ce daca…. Eu il iubesc.

Izolarea fata de societate. Relatia mea e totul pentru mine. Nu mai vreau sa ies, nu mai vreau sa socializez, vreau sa-mi petrec viata doar cu el, eu nu traiesc cu lumea in casa, doar cu el.

Incercari de control al relatiei: Daca sunt alerta si controlez absolut tot ce se intampla in viata noastra de cuplu, totul va fi bine. Se va schimba de dragul meu.

Schimbari bruste de atitudine. E de ajuns un singur cuvant sau gest al lui si deja sunt data peste cap. Acum zambesc, in secunda urmatoare ma poate face sa plang.

Manie, depresie, vina: Acum sunt furioasa pe el, acum ma inec in lacrimi pentru tot ceea ce face si nu e in concordanta cu asteptarile mele. Dar, stai ca si eu sunt de vina, il provoc de atatea ori, saracul!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Resentimente: A gresit o data si l-am iertat, dar acum traiesc cu teama sa nu mai faca acelasi lucru. Daca imi amintesc si acum imi vine sa plang si sa tip.

Actiuni irationale si violenta: Daca face ceva ce nu imi convine, gasesc eu ceva prin casa cu care sa arunc dupa el; ma inseala, o sa am eu grija de distrugatoarea aia de familii.

Ura de sine/ justificarea de sine: Daca as sti sa ma port, daca as fi mai inteligenta, mai frumoasa, m-ar iubi mai mult/ E un insensibil, porc, uite ce face, si eu il iert ca il iubesc. Nu e vina mea ca e asa, dar ce sa fac? Nu pot sa-l abandonez pentru ca:
Avem copii si ma gandesc la binele lor
E greu sa o iei de la inceput
Am investit atata in relatia asta, au trecut atatia ani
Nu am sa mai gasesc pe altcineva sa ma iubeasca
Nu pot sa stau singura
Sunt prea batrana
Debilitate fizica datorata bolilor provocate de stres. Oare de sunt asa bolnava? De ce mi se intampla mie? De ce ma simt atat de obosita, de ce nu am pic de energie?

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Daca te regasesti printre aceste simptome, am o veste proasta pentru tine. Esti bolnava si chiar poti muri din iubire. Vestea buna ca exista recuperare. E important sa ucizi regina dramei asa cum am facut-o si eu in urma cu ceva vreme.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri