20 Octombrie 2021 publicat în Familie 7 share-uri

De ceva timp circulă în presă informații cu privire la divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iar acum iubita celebrului antrenor confirmă adevărul, lăsând speculațiile la o parte.

Corina Caciuc a confirmat: este însărcinată și așteaptă un copil cu Reghecampf

Pentru a înlătura toate zvonurile apărute în presă și pentru a protesta față de numeroasene profile false de Facebook ce copiază identitatea sa, Corina Caciuc a vorbit deschis și concis despre situația sa actuală, dar și despre relația cu Laurențiu Reghecampf.

Deși până în prezent Laurențiu Reghecampf nu a făcut nicio declarație cu privire la actuala sa parteneră sau referitor la bebelușul ce urmează să vină pe lume, celebrul antrenor a vorbit deja despre divorțul său cu Anamaria Prodan.

Corina Caciuc a făcut o declarație oficială pentru cancan.ro, negând toate conturile false de pe rețelele de socializare, în special Facebook și Instagram „Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține. În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 A contat cine a zbierat mai tare A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Cât despre relația sa cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc a precizat pentru aceeași sursă că îi place să păstreze discreția.

Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să o trec cu bine. Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a mai declarat Corina Caciuc pentru cancan.ro

A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Cine este Corina Caciuc Bilcon?

Corina Caciuc a început studiile superioare în Dubai, unde se consideră că l-a întâlnit pe Reghecampf. Studiile le-a finalizat apoi în România, iar mai târziu a urmat un master în domeniul afacerilor la Cambridge, Marea Britanie.

După toate publicațiile în presă, Corina Caciuc își dorește liniște, mai ales în perioada sarcinii, dorind să mențină discreția în ceea ce privește viața sa personală.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri