18 Octombrie 2021 publicat în Familie 32 share-uri

Celebra jurnalistă și prezentatoare la Realitatea TV este în culmea fericirii, țînând în brațe noul membru al familiei. Cu o casă plină de băieți, Eli Roman a născut pentru a treia oară, de data aceasta o minunată fetiță! Vezi primele imagini cu bebe!

DESCHIDE PREZENTAREA

Eli Roman a născut a treia oară!

La fel de fericit este și soțul său, care i-a fost alături tot timpul, dar și cei doi băieți, Andrei și Matei, care abia așteptau să își îmbrățișeze surioara.

Minunata fetiță a venit pe lume duminică, fiind născută prin cezariană la o clinică privată, iar părinții au decis să o cheme Ana Maria. După 6 ferilizari în vitro pentru a-i avea pe cei doi băieți ai săi, Eli Roman își dorea și o fată, conform okmagazine.ro

Eli Roman a postat pe contul său Instagram primele imagini cu fetița în brațe, pe care o numește „ O prințesă de notă 10, cu 3510 g și 51 de cm. Un miracol de la Dumnezeu”.

Urmăriți galeria foto cu vedeta Eli Roman de mai sus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire EXPOZITIA SI GALA FABULOUS OVER 40

Cine este Eli Roman?

Eli Român a absolvit Academia de Studii Economice și are un masterat în marketing și comunicare de business.

Cariera sa a început-o în 2003 în presa economică scrisă, iar câțiva ani mai târziu a devenit realizator și prezentator în cadrul emisiunilor pe teme de afaceri. Din 2009 Eli Roman a lucrat timp de 10 ani la Realitatea TV, de unde cei mai mulți dintre noi o cunoaștem.

Luptând cu infertilitatea, și-a dorit mult copiii care astăzi îi întregesc familia. Cei doi băieți ai săi au venit pe lume în urma mai multor încercări de fertilizare în vitro, apoi vedeta a rămas însărcinată pentru a treia oară, pe cale naturală. De curând, familia sa s-a mărit cu noul membru: fetița Ana Maria.

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Cele mai încurajatoare citate despre succes Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri