22 Aprilie 2021 publicat în Familie 2 share-uri

Petrecem din ce în ce mai mult timp acasă și mulți dintre noi am renunțat la unele dintre activitățile noastre preferate precum serile la cinematograf sau la restaurant din cauza pandemiei de coronavirus.

Chiar dacă ți se pare că nu ai prea multe lucruri de făcut acasă, noi am realizat o listă cu activități incredibile care să-ți demonstreze exact contrariul. Imediat ce le vei pune în aplicare, vei observa toate evenimentele pe care le poți face în confortul casei. Ai nevoie de bună dispoziție, imaginație și câteva accesorii. Și de niște parteneri simpatici.

Plănuiește o seară de karaoke

Îți este dor să dansezi și să cânți? Atunci este cazul să începi pregătirile pentru o seară de karaoke. Fie că vei petrece seara cu familia sau vei invita și prietenii buni, îți garantăm că va fi o seară extrem de distractivă. Dacă ai un PlayStation atunci îți va fi foarte ușor să organizezi totul, iar dacă nu deții un astfel de echipament, pe Youtube vei găsi foarte multe negative care să te ajute în aplicarea planului tău. De asemenea, dacă vrei să creezi o atmosferă aparte, gândește-te să investești într-o lumina ambientala de camera. O vei putea folosi și în alte scopuri, precum organizarea unei seri de film sau club de carte, și vei reuși să transformi atmosfera casei cu o simplă atingere de buton.

Găzduiește o cină internațională

Ce spui de o călătorie gastronomică? Nimic mai simplu de realizat. Tu sau un alt membru al familiei veți alege o țară despre care vreți să aflați mai multe lucruri și vei căuta un preparat specific țării respective pe care să-l pregătești pentru întreaga familie. În seara respectivă, fiecare membru va fi responsabil să vină cu informații inedite despre țara aleasă și să le împărtășească în timpul cinei. De asemenea, pentru un succes mai mare, poți apela chiar la anumite haine tematice și muzică, toate acestea completând atmosfera de vacanță.

Transformă sufrageria în sală de cinema

Există foarte multe filme care au continuări și care te pot ține ocupat o seară întreagă. Asigură-te că ai cumpărat destul popcorn, că ai suficiente gustări la îndemână și, dacă vrei să aduci un plus de creativitate, pregătește un desert care să se potrivească cu tema filmului. De asemenea, poți opta pentru o recuzită inspirată de lungmetrajul pe care urmează să-l vizionați.

Organizează o seară de bal mascat

Nu trebuie să fie neapărat Halloween ca să te poți costuma. Organizează împreună cu familia și prietenii apropiați o seară de costume sau de bal mascat. Va fi extrem de distractiv să îmbraci un astfel de costum și, pentru câteva ore, să intri în pielea personajului respectiv. Poți să organizezi chiar o seară tematică și să alegi fie o perioadă istorică, un film sau un desen animat.

Ateliere creative pentru întreaga familie

Când ai olărit ultima oară? Sau când ai pictat sau ai croșetat? Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care le poți face alături de cei dragi. Va fi extrem de distractiv și, în același timp, poți îmbogăți casa cu noi obiecte decorative. Poți crea ghivece pentru flori sau poți tricota o nouă pătură pentru canapeaua din living. Ai posibilități infinite.

Filmează un show culinar

Gătitul este un subiect foarte popular și un proiect în care poate fi inclusă toată familia. Așadar, alege o rețetă preferată și transformă bucătăria într-un mic studio. Filmează întreg procesul și ai grijă să implici pe toată lumea. Va fi o amintire excelentă și un moment extraordinar petrecut alături de cei dragi. Îți garantăm că veți râde foarte mult când veți viziona episodul.

Sursă foto: De la Inside Creative House /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri