21 Aprilie 2021 publicat în Familie 15 share-uri

Nu trebuie să cheltuiești sume exorbitante pe jucării și jocuri, tocmai de aceea am pregătit o scurtă listă care să te inspire.

Iepurași, pui, unicorni, oițe de pluș și ouă de ciocolată, toate acestea vor umple coșurile copiilor cu ocazia Paștelui. Cei mici, la fel ca și adulții, au avut un an dificil, așadar orice moment suplimentar de distracție îi va încânta și bucura. Cu toate acestea, nu trebuie să cheltuiești sume exorbitante pe jucării și jocuri, tocmai de aceea am pregătit o scurtă listă care să te inspire.

Știm că unul dintre cadourile pentru mici va consta în îmbrăcăminte nouă și te poți inspira din gama de haine copii de la Miniprix, unde vei găsi modele colorate, din materiale de foarte bună calitate, perfecte pentru exploratorii de toate vârstele. Dar pe lângă articolele vestimentare, sigur te gândești să le cumperi copiilor mici cadouri sau, de ce nu, să le creezi chiar tu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Jucării motrice

Sunt multe astfel de jucării pe piață, unul dintre acestea fiind și celebrul arici Spike, care este foarte simpatic și extrem de apreciat de către cei mici. Îi poți cumpăra un arici de jucărie, care este gândit astfel încât să-l ajute să-și dezvolte abilitățile motorii, sau îl poți realiza chiar tu. Ai nevoie de plastilină și câteva bucăți de lemn colorat. Ce trebuie să faci? Pentru un frumos arici, bețele colorate vor fi pe post de țepi, iar cel mic va fi extrem de încântat să-i înfingă și să-i scoată din plastilina moale. Acest mic animăluț îl va ajuta să învețe culorile, să-și întărească mușchii degetelor și ai mâinii, să ridice și să țină obiecte mici, toate acestea contribuind la o dezvoltare motrică incredibilă. Totodată, un astfel de arici îl va ajuta pe copil să învețe părțile corpului și să identifice unde se află fiecare.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Dezvoltă-i imaginația

Dacă cel mic are peste doi ani, atunci poți încerca diferite jocuri de rol. Astfel, cumpără-i un costum de iepuraș și jucați-vă împreună. Prin joc, îl poți învăța pe copil despre cum trăiesc iepurii, ce mănâncă, cum își construiește viziuna și multe alte lucruri interesante despre viața acestor simpatice animale. De asemenea, poți crea chiar și o vânătoare de ouă. Ascunde prin curte câteva ouă din lemn, frumos pictate și încurajează-l pe cel mic să găsească comorile. Va fi foarte amuzant să vezi un iepuraș alergând prin curte. În plus, vei avea parte distracție garantată și amintiri memorabile, atât pentru tine, cât și pentru toți membrii familiei. Poți gândi diferite roluri pentru tine și restul familiei și, desigur, ar fi minunat să vă costumați cu toții.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Contribuie la creativitatea lui cu povești

Cărțile sunt esențiale pentru copii. În afara faptului că-i învață o mulțime de lucruri, toate acele rânduri și fotografii îl ajută pe cei mici să-și dezvolte creativitatea, să viseze și astfel să-și contureze o personalitate și un caracter puternic. Așadar, dacă tot este Paștele, te poți axa pe cărți despre această sărbătoare, despre iepuri și primăvară. Va fi extrem de încântat, iar tu te vei bucura când îi vei vedea entuziasmul cu care absoarbe fiecare cuvânt din paginile cărților.

Lego specific Paștelui

Nu prea știm copii care să nu fie pasionați de Lego. Dacă și puștiul tău este fascinant de construcții, atunci ar fi cazul să-i cumperi un model specific acestei sărbători. Vei găsi un iepure sau o oaie adorabilă care vopsește ouăle de Paște. Pe de altă parte, iepurele are urechi, picioare și brațe mobile care îl vor inspira pe cel mic. Desigur, din peisaj nu poate lipsi un mare morcov portocaliu.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Sursă foto: De la MNStudio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri