Barbatii nu sunt mai puternici intr-o relatie, insa nu isi pun sentimentele pe tava asa cum fac nu de putine ori femeile. Barbatii sunt mai putin receptivi si deschisi. Noi strigam in cele patru zari atunci cand iubim, ne anuntam prietenele, toata lumea trebuie sa aiba habar de iubirea noastra. Nu o sa vezi un barbat facand acest lucru.

"Eu cred ca depinde de fiecare persoana in parte, barbat sau femeie, dar chiar si cei care par indiferenti in realitate nu sunt. Barbatii considera ca daca isi exteriorizeaza sentimentele nu mai sunt la fel de "barbati", insa barbatul care are curaj sa iubeasca si sa spuna ce simte este un barbat adevarat. Iti trebuie un pic de curaj sa iti marturisesti iubirea si, din pacate, unii barbati au curaj mult prea tarziu", spune dragutzica.

mama54 se intreaba "Cine poate decide cine este mai puternic sau mai putin puternic intr-o relatie?... Doar cei doi actori ai acestei piese sunt cei ce pot intr-un final sa constate care a fost cel mai slab. Iar din fiecare poveste trebuie sa tragi invataminte. Asadar, cei ce au trait povestea sa traga concluziile. Din exterior nimeni nu este puternic. Nu ai cum sa judeci din exterior un lucru ce tine de interior".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

"Nu sunt barbatii mai puternici decat femeile si nici nu este vorba de putere, ci doar de faptul ca atunci cand suferim traim cu falsa impresie ca suferinta noastra e mai profunda decat a lor. Chiar daca sufera, femeile au mai multa putere sa se adune. Faptul ca nu intotdeauna suntem iubite asa cum ne dorim nu inseamna ca ei nu ne iubesc in felul lor. Ne purtam suferinta in suflet si doar ne imaginam ca celalalt nu sufera. Fiecare sufera in felul sau", este de parere wish.

"Barbati nu sunt cei care sunt mai puternici intr-o relatie. Sunt mai egoisti, mai realisti si acest lucru ii face sa fie mai puternici" spune cosinus, iar hannah sustine ca, in realitate, "barbatii nu sunt mai puternici, ci doar vor sa para mai puternici".

Voi ce parere aveti?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri