Daca o femeie are increderea in ea (ca femeie), nu este absolut obligatoriu ca ea sa arata superb, important este ca ea sa fie constienta de atuurile ei si sa stie sa le foloseasca in scop propriu; in lipsa acestei increderi, frumusetea nu ii este de mare folos. O femeie sexy (din punctul de vedere al barbatului) poate fi o femeie care se simte multumita de ea, care este constienta in general de atractia pe care o exercita in jurul ei si care este abila in a o fructifica intr-o maniera eleganta.

Interesant, insa intr-o astfel de abordare (strict pornind de la premisa de mai sus) exista riscul de a cadea in extrema cealalta. Sa ne amintim de legile excitabilitatii si ale sensibilitatii senzoriale, unde ne era atrasa atentia asupra faptului ca exista un prag, o limita (inferioara si superioara) si ca, odata depasita limita superioara, exista posibilitatea aparitiei unei senzatii de durere, disconfort sau rejectie (asta cu referire la tema noastra ).

Este util sa-ti cunosti punctele forte, propriile intentii, dorinte si nevoi. Si mai ales sa cunosti, sa stii pentru tine ce aspecte, care tipologii sunt departe de ceea ce tu ti-ai dori. Si asta pentru ca pot aparea surprize mai mult sau mai putin dorite, vizavi de barbatul a carui atentie o captezi. Exista milioane de femei pe mapamond care acuza faptul ca nu reusesc sa-şi gaseasca partenerul potrivit…existand posibilitatea de a atrage acelasi tip de partener din trecut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Uneori se intampla ca femeia sa se raporteze intr-o maniera pragmatica, in termeni de genul: “Ce trebuie sa fac ca sa fiu atragatoare?”, trecand cu vederea ca barbatii sunt adesea atrasi de acea “stralucire interioara” care le confera o aura de senzualitate. Ansamblul de ganduri, idei, credinte ale unei femei vis a vis de ea ca persoana si de barbati in general, pot juca un rol important in proiectia extrerioara a atractiei fizice. Ce inseamna acest lucru? Este foarte simplu, atractia fizica are la baza idei, convingeri, realitati. S-a remarcat adesea ca atractia mai putin are de-a face cu frumusetea fizica si ca se datoreaza mai curand felului in care gandeste, se simte o femeie.

De exemplu, convingerea femeii ca este atragatoare, remarcarea faptului ca barbatul este unul atragator (ca si motivatie); credinta ca poseda o sexualitate innascuta…si lucrurile se pun in miscare de la sine. Daca o femeie se simte atragatoare, atunci ea va provoca atractie.

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

“Sa stii ca esti femeie, sa te bucuri de asta, sa ii lasi si pe altii sa imparta cu tine aceasta cunoastere, aceasta bucurie, n-are nici o legatura cu insusirile sexuale evidente. O femeie care simte ca are farmec, il va avea si in realitate.” (Claire Rayner)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri