Intrebarea pe care si-o adreseaza aceasta mama te va emotiona pur si simplu.. Citeste un articol care se adreseaza tuturor mamicilor din lumea aceasta si care ne invata sa apreciem fiecare moment din viata copiilor nostri!

Un articol scris de Hannah Keeley, mamica a 7 copii, s-a viralizat pe internet, bucurandu-se de multe aprecieri si sharuiri. Este un articol emotionant care ne invata sa apreciem fiecare moment din viata copiilor nostri, un articol pe care fiecare mamica ar trebui sa il citeasca. Ne-am gandit de aceea sa il impartasim cu voi:

Hannah Keeley este terapeut comportamental, gazda a reality show-urilor „Hannah, Help Me!” si fondatoare a Hannah Keeley Ministries. Hannah este si autoare a cartii „Hannah Keeley's Total Mom Makeover: The Six-Week Plan to Completely Transform Your Home, Health, Family, and Life”. Mai multe despre Hannah Keeley, puteti descoperi pe www.hannahhelpme.com.

Cand ti-am spalat ultima oara parul?

by Hannah Keeley; via www.deseretnews.com

"Credeam ca este o noapte ca oricare alta. Impatuream rufele pe patul meu, ascultand-o pe fiica mea cum canta de mama focului in dus. Apoi mi s-a pus un nod in gat si am simtit cum se instaleaza panica. Cand i-am spalat ultima oara parul?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Am fugit la baie si am deschis usa astfel incat sa imi var capul inauntru si sa pot striga: “Katie, ai nevoie de ajutor ca sa iti speli parul?”

Mi-au dat lacrimile cand am auzit raspunsul ei: “Nu, mama. Ma descurc.”

Am facut intotdeauna tot posibilul pentru a aprecia fiecare zi cu cei 7 copii ai mei. Inca de cand am avut primul meu copil, a existat un moto pe care l-am urmat in parenting: asigura-te ca isi amintesc bucuria de ieri, ca experimenteaza bucuria azi si ca anticipeaza bucuria maine.

Dar nu am stiut ca maine o sa vina atat de curand.

Cred cu tarie ca un copil trebuie sa se joace mult si sa se murdareasca. Si cele doi fiice mai mari au facut asta cu siguranta. In fiecare zi, erau acolo, in soarele Arizonei – catarandu-se, sapand, dandu-se in leagan si murdarindu-se foarte, foarte rau. Copiii trebuie sa se murdareasca. Este o lege universala. Si nu este despre a schimba legea universala.

Foto: Kuttelvaserova Stuchelova / Shutterstock.com

Insa cu murdaria, vin si baile. Imi amintesc cand cele 2 fete mai mari ale mele, Kelsey si Katie, faceau baie impreuna. Obisnuiam sa le spal parul si sa le las sa se joace in cada ceva timp. Facea parte din rutina noastra. Apoi au crescut. Baile s-au transformat in dusuri, insa tot eram acolo intrand si ajutandu-le sa isi spele parul. Apoi spalatul parului s-a transformat in a le ajuta sa isi clateasca samponul. Apoi clatitul s-a transformat in ocazionalul “hai inapoi la dus sa te ajut sa iti clatesti urma aceea de sampon din varful capului.”

Apoi a venit: “Nu, mama. Sunt bine, ma descurc.”

Aceasta este treaba cu maternitatea. Este jobul nostru sa crestem copii independenti, insa nimeni nu iti spune cum sa ii faci fata si cand se intampla cu adevarat.

In acea noapte, s-a intamplat cu adevarat.

Foto homepage: Monkey Business Images / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri