Relatiile in anii de maturitate pot aduce provocari fizice sau mentale, insa ceea ce pierzi in iluzie castigi in bogatia autenticitatii,

7. Oamenii nu se schimba. Daca nu poti trai cu ceea ce vezi, nu te angaja intr-o relatie crezand ca ceea ce vezi se va schimba.

8. Cand iubesti, iubeste in totalitate. Nu vei fi ranit mai putin daca te-ai abtinut de la ceva.

9. Nu te constrange singur bazandu-te pe imaginea veche a ceea ce o relatie sau o casnicie ar trebui sa fie. O viata plina necesita o noua paradigma. Fii creativ in a gasi o selectie de scenarii de viata care ti se potrivesc.

10. Viata ti-a dat gres de atatea ori. Dar viata ti-a si daruit de tot atatea ori. Urmareste sa fii impartiala in evaluarea trecutului si a prezentului tau. Iubesc acel proverb care spune ca daca cineva ti-ar inmana poverile si darurile tale le-ai lua bucuros inapoi pe ale tale.

11. Si corpul lui este mai putin vioi decat obisnuia sa fie.

12. Dezamagirea nu te omoara in afara de cazul cand ii permiti sa nu te lase sa te intorci intr-un loc al sperantei. Bineinteles ca doare, insa pana acum, ai instrumentele pentru a-i face fata si abilitatea si inteligenta de a dobandi noi abilitati care iti vor permite sa iti asumi riscuri mai mari in siguranta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Sursa: www.huffingtonpost.com

Puteti citi si blogul Laurei: lauradaynews.wordpress.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri