Barbatul vampir nu vrea sa te implice, caci stie ce te-ar astepta alaturi de el. Uneori, ii este teama de el insusi, uneori nu-si mai poate tine sub control puterile. Atunci incepe raul. Iubirea pentru un astfel de barbat... Cateodata are loc marea transformare, transformarea ta doar in prezenta lui. Te simti frumoasa, fermecatoare, iti vine sa zbori, plutesti, iubesti si te incearca o senzatie ireala de prea mult bine si prea multa fericire.. Atat de mult nu-ti este permis nici chiar tie... In lipsa sa, nu mai simti nimic... Prea tarziu constientizezi ca ai in fata ta un barbat vampir. Abia dupa ce a muscat din tine. Abia dupa ce a stors din tine toata pofta ta de dragoste si de viata.

Parca iti este teama de el sau a incepe o relatie cu un astfel de barbat, dar parca nu... Stii ca fructul oprit dauneaza grav sanatatii sufletului, dar nu te poti abtine sa nu musti o data din el. Macar o data in viata sa vezi ce gust are eternitatea langa un astfel de barbat. Gestul apropierii de un barbat vampir reprezinta unul dintre cele mai indraznete si provocatoare aventuri sentimentale de pana acum. Te chinuie pentru a vedea lacrimi si sange curgand chiar daca nu ti le doreste intotdeauna. Si iti place la nebunie sa suferi sau iarasi nu te poti abtine... Ai putea crede ca poti trai o eternitate in bratele unui astfel de barbat fara sa-ti dai seama ca eternitatea langa el ar putea fi un blestem sau o povara, mai mult decat o binecuvantare. Dar nu... ceva e in neregula cu realitatea asta... La finalul relatiei cu un barbat vampir, acesta o sa-ti ceara scuze, o sa-ti spuna ca ii pare rau, dar te-a avertizat. Este insa prea tarziu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Prea tarziu constientizezi ca ai in fata ta un barbat vampir. Abia dupa ce a muscat din tine. Abia dupa ce a stors din tine toata pofta ta de dragoste si de viata, abia dupa ce te-a epuizat nervos si sufleteste, atunci cand nu mai ai suflu si nu te mai poti impotrivi lui. Atunci cand deja ai trecut in lumea mortilor vii, a celor care merg fara o tinta in viata. Dar... de acum ai prins la randul tau miscarea. De acum e randul si menirea ta sa nu mai suferi, ci sa dai mai departe suferinta ta barbatilor care iti ies in cale. Sub nicio forma, sufletul tau nu va mai stii vreodata ce inseamna cuvantul “vindecare”. Suferi de boala incurabila a celor amagiti si dezamagiti in dragoste. Probabil ca de acum incolo o sa traiesti si tu la fel de mult ca si el. Acum in sfarsit va uneste ceva. Dar nu iubirea...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri