Aveam in minte sa scriu despre iubirea pura, acea iubire de care nu trebuie sa te indoiesti niciodata, acea iubire pe care ai ales-o cu intelepciunea inimiii si cu focul pasiunii.Aveam de gand sa scriu despre iubirea unicat, iubirea in jurul careia nu se invart regrete, intrebari, teleportari in trecut sau dorinte de a schimba ceva in prezentul ei. Aveam de gand nu cred ca o sa reusesc sa o fac. De cateva zile, intrebarea obsesiva a Andreei a ajuns sa devina si obsesia mea: oare daca l-as fi ales pe el, pe celalalt, as fi fost mai fericita?

Aveam in minte sa scriu despre iubirea pura, acea iubire de care nu trebuie sa te indoiesti niciodata, acea iubire pe care ai ales-o cu intelepciunea inimiii si cu focul pasiunii. Aveam de gand sa scriu despre iubirea unicat, iubirea in jurul careia nu se invart regrete, intrebari, teleportari in trecut sau dorinte de a schimba ceva in prezentul ei. Aveam de gand… nu cred ca o sa reusesc sa o fac. De cateva zile, intrebarea obsesiva a Andreei a ajuns sa devina si obsesia mea: oare daca l-as fi ales pe el, pe celalalt, as fi fost mai fericita?

In general, oamenii nu vorbesc despre alegerile pe care le-au facut in viata indiferent daca sunt bune sau rele caci e ca si cum si-ar semna de buna voie si nesiliti de nimeni biletul de prabusire interioara. Altele sunt prioritatile sufletului si dorintele sale reale. Si apoi.. aceste stari sunt atat de scurte si amagitoare, vin si pleaca mai repede decat au venit ca te intrebi din ce joc de-a baba oarba al destinului au poposit...

Kudika Tarot

“Pana cand nu ti se intampla chiar tie, crezi ca se poate intampla doar altora. Am iubit doi barbati in acelasi timp. La un moment dat a trebuit sa fac alegerea. Dar oare am facut alegerea potrivita?”, ma intreba Andreea cautand raspunsul in ochii mei. Cu toata experienta mea de Stan nepatitul, am vrut sa-mi expun teoriile despre acele sentimente exclusiviste in numele carora viata se rostogoleste si nu sta in loc, in numele carora viata ta sta scrisa sub semnul unei singure si mari iubiri. Ori e singura si e mare, ori nu e deloc. Din respect pentru tristetea si golul din privirea ei, am preferat sa tac..

A. a stiut dintotdeauna ca dragostea dureaza atata timp cat iti doreste sa o intretii si a intretinut-o atata timp cat a stiu ca o sa dureze. Are o relatie stabila pentru care a luptat din rasputeri. A invatat sa ierte, sa fie iertata, a invatat sa faca compromisuri, sa repare unde a gresit, sa accepte ca oamenii nu se schimba mai mult decat sunt dispusi sa o faca. A invatat sa iubeasca cu adevarat. ..

Citeste si:
Nu îmi trebuie multe – Vreau ca cei dragi mie să fie fericiți
Nu îmi trebuie multe – Vreau...

Cu totii avem tendinta de a idealiza trecutul si de a-l pune intr-o lumina mult mai frumoasa si mai romantioasa decat prezentul, dar ce te faci cand dai nas in nas cu trecutul si te convingi ca ar fi putut sa fie mult mai frumos decat prezentul? La un moment in viata ei au existat doi barbati, doi barbati care ar fi putut inseamna in egala masura “barbatul din viitorul ei”. Doi barbati care ar fi facut orice pentru ea, doi barbati care i-au dovedit in egala masura ca trebuie sa fie iubiti si ca ar putea reprezenta alegerea perfecta in viata. Din intamplare, s-a intalnit recent cu el, cu cel care ar fi putut sa fie...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri