Barbatul vampir nu vrea sa te implice, caci stie ce te-ar astepta alaturi de el. Uneori, ii este teama de el insusi, uneori nu-si mai poate tine sub control puterile. Atunci incepe raul. Iubirea pentru un astfel de barbat... Cateodata are loc marea transformare, transformarea ta doar in prezenta lui. Te simti frumoasa, fermecatoare, iti vine sa zbori, plutesti, iubesti si te incearca o senzatie ireala de prea mult bine si prea multa fericire.. Atat de mult nu-ti este permis nici chiar tie... In lipsa sa, nu mai simti nimic... Prea tarziu constientizezi ca ai in fata ta un barbat vampir. Abia dupa ce a muscat din tine. Abia dupa ce a stors din tine toata pofta ta de dragoste si de viata.

“Eu vampir, 'ai?... Caraghioz!” Nu chiar vampir, dar ii place sa se hranesca din energia fizica si psihica a persoanelor de sex opus. Nu conteaza ca nu are acordul tau. Stie sa-l obtina. Are farmece speciale pe care nimeni nu i le poate nega. Ziua e un individ obisnuit, in costum si pantofi negri, barbat sobru si serios, mergand cu regularitate la serviciu. Seara, la iesirile in oras, devine barbatul fatal, in cautarea pradei. Nu are hrana... o gaseste si in gura de sarpe. Hrana barbatului de sange trebuie insa sa fie insa de cea mai buna calitate... El este frumos, are un sarm anume, este invaluit intr-un soi ciudat de mister, stie sa cucereasca numai din priviri si privirile lui par atat de ratacite si pierdute. Si singure... In cazuri exceptionale insa, o data la o mie de ani, se indragosteste din nou. Si atunci apari tu...

Indiferenta pe care o afiseaza fata de femei si mai ales fata de tine te atrage in mod irezistibil. Stie sa se poarte. Nu este badaran. Are maniere. Pisica pare blanda insa zgarie tare rau. Si el stie asta. A devenit barbat vampir fara voia lui. Nu e vampirul rau din filmele de groaza, este vampirul de treaba, din viata reala. Altii (mai degraba altele) i-au otravit sufletul, i-au produs suferinta, i-au furat linistea si pacea si nu le mai regaseste niciodata alaturi de vreo alta femeie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Odata era un om ca toti oamenii. Iubea o femeie si isi dorea o viata langa acea femeie. Nu a putut, nu au putut, nu s-a putut. Ba mai mult, s-a ales cu dezamagirea si cu promisiunea de a nu a mai iubi niciodata. Poate ca nu are suflet, caci i l-au luat altii, insa nu vrea sa te lase si pe tine fara. Nu a jurat neaparat sa se razbune, dar ca sa supravietuiasca el a ajuns sa raneasca tot ce-i iese in cale. Uneori, isi da seama de propriile puteri si atunci il incearca remuscarile si parerile de rau. Uneori pare ca nu vrea sa te raneasca, uneori te priveste cu mila. Dar tu nu vrei mila lui, vrei dragostea lui.

Nu vrea sa te implice, caci stie ce te-ar astepta alaturi de el. Uneori, ii este teama de el insusi, uneori nu-si mai poate tine sub control puterile. Atunci incepe raul. Iubirea pentru un astfel de barbat... Cateodata are loc marea transformare, transformarea ta doar in prezenta lui. Te simti frumoasa, fermecatoare, iti vine sa zbori, plutesti, iubesti si te incearca o senzatie ireala de prea mult bine si prea multa fericire.. Atat de mult nu-ti este permis nici chiar tie... In lipsa sa, nu mai simti nimic...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri