Tocmai ai aflat ca veti avea un baietel? Iata 9 lucruri la care sa te astepti:


5. Sunt foarte maleabili in ceea ce priveste garderoba

Foto: joaca familie. Credite foto: Serhiy Kobyakov /Shutterstock

Sau pe alocuri indiferenti. Au in principal tricouri, pantaloni si incaltaminte sport. Nu fac nazuri, orice merge cu orice. Nu cunosc si nici nu par interesati de conceptul de outfit. Deci iti va fi mult mai usor sa imbraci un baietel decat o fetita!

6. Va fi pisu peste tot

Pe colacul wc-ului, in spatele toaletei, pe podea, pe perete, oriunde, numai nu unde trebuie. Se pare ca au nevoie de atentie sporita si timp ca sa nimereasca vasul de toaleta (uneori nu le capata nici la maturitate). Tot ce poti sa faci este sa pastrezi mereu la indemana servetele dezinfectante si sa te consolezi cu gandul ca, daca nu este si nr. 2 implicat, nu vor fi niciodata nevoiti sa se aseze pe toaletele publice de o curatenie indoielnica.

7. Fascinatia pe care o exercita pentru penis este mai timpurie decat ai crede

Inca din perioada de bebelusie va fi atras de ce are intre picioare. Nu te ingrijora, specialistii spun ca este normala aceasta preocupare. Se pare ca e jucaria preferata doar pentru ca e acolo, si cum este acolo pentru totdeauna… Lucrul ironic e ca nu capata automat dexteritate si la capitolul urinat direct in vasul de toaleta (vezi punctul 6).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

8. Vei invata sa nu-l compari cu fetitele de aceeasi varsta

Este posibil sa te uiti plina de incantare cum o fetita de aceeasi varsta cu fiul tau sta linistita la masuta si decupeaza tacticos timp de 45 de minute hartie colorata, pe care apoi o lipeste si picteaza, pe cand baiatul tau nu are rabdare mai mult de 5 minute, se ridica si zburda neobosit. Se stie ca fetele ating anumite etape mai repede decat baietii, se descurca mai repede si mai bine la scris si citit si, in general, sunt mai constiente de lumea din jurul lor. Pentru ele totul este mental, pe cand pentru baieti totul este fizic.

9. Baietii isi adora mamele

Baietii sunt mici romantici, tandri si afectuosi cu mamele. Afectiunea aceasta persista pe termen lung (uneori pentru totdeauna). Si sunt sanse mari ca prima declaratie de iubire si cerere in casatorie sa vi le faca voua. Deci modul in care se va raporta la sexul opus mai tarziu in viata si isi va gasi fericirea in cuplu depinde in mare parte de relatia de afectiune si tandrete calda dintre voi.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto homepage: sarcina. Credite foto: austinadams / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri