19 August 2015 publicat în Familie 382 share-uri

Atunci cand se intalnesc si se indragostesc, oamenii pun acest fapt pe seama destinului. Chiar si atunci cand relatiile se termina rau, unii oameni considera ca a fost un test de la Dumnezeu sau ca a fost doar un oribil ghinion. Si incep sa se gandeasca cum au putut sa atraga un asemenea om in viata lor.

Nu excludem aceasta posibilitate, dar mult mai probabil, acesti oameni au atras inconstient acea persoana care a ajuns sa le faca rau. Au pus acolo o anume vibratie energetica, un anume fel de a fi, o anume proiectie, un cumul de trasaturi negative si pozitive care au rezultat un tip de relatie cu un om care nu s-a dovedit a fi cea mai buna persoana. Subconstientul materializeaza tipul de credinte si realitati pe care noi le avem. De cele mai multe ori, acestea sunt inconstiente si astfel ajungem in situatii care nu ne sunt deloc favorabile.

Dar totul se poate schimba atunci cand CONSTIENTIZAM ca putem alege! Cu totii putem face alegeri in viata. Putem sa alegem partenerul perfect pentru noi si relatia pe care ne-o dorim. Putem alege sa cultivam atitudinea, credintele si practicile pentru a obtine ceea ce ne dorim de la viata. Totul depinde de noi.

Joseph Murphy, care a scris bestsellerul international “Puterea extraordinara a subconstientului tau”, ne atrage atentia asupra puterii pe care o au in viata noastra sugestiile facute subconstientului si proiectiile pe care le credem despre noi insine, sau despre ceea ce meritam de la existenta noastra. Adesea, oamenii proiecteaza inconstient realitati dureroase care ii poarta in relatii nepotrivite. Dar putem sa schimbam aceasta schema de gandire, prin sugestii pozitive adresate subconstientului. 

Iti recomandam si: DOVEZI STIINTIFICE: Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!

INTERVIU: Carleta Tiba - cum sa ai Acces la Constienta: TOTUL IN VIATA VINE LA MINE CU USURINTA, BUCURIE SI GLORIE

Iata o tehnica deosebit de utila, spune Joseph Murphy in cartea sa: "seara asezati-va in fotoliul cel mai comod, inchideti ochii si relaxati-va, urmariti sa creati o stare profunda si de receptivitate. Adresati-va apoi subconstientului, spunandu-i: <

>."

Aceste calitati patrund acum in subconstient; prin meditatii asupra lor vor prinde viata si se vor manifesta atunci cand voi fi pregatita. Ma bazez pe acea lege care ma face sa am exact cee ace mentalizez cu forta. Doresc sa daruiesc fericire si armonie unui om. Ii voi respecta si iubi idealurile, iar el va face la fel in cee ace ma priveste. Nu voi cauta sa il transform in mod absurd pentru a-mi satisfice vreo dorinta egoista, iar el va respecta, la randul lui, personalitatea si dorintele mele. Mereu ne va uni dragostea, intelegerea si toleranta.”

Perseverand in aceasta tehnica extrem de simpla veti trai bucuria de a descoperi ca exista un astfel de barbat pe care sa il intalniti si cu care sa va casatoriti, scrie Joseph Murphy

Intelepciunea tacuta si nebanuita a subconstientului va deschide un drum pe care veti fi purtata de curentii irezistibili creati prin mentalizarea voastra benefica. Pentu ca aceasta experienta sa devina o reusita aspirati permanent sa daruiti iubire, devotement, intelegere si tot ce e mai bun in dumneavoastra, celor din jur. In timp ce meditati cu aspiratie asupra calitatilor pe care le doriti la viitorul sot, in subconstient incepe sa se formeze imaginea sa, iar la momentul potrivit veti intalni persoana care sa raspunda acestor asteptari.

Citeste mai departe>>>  Cum sa atragi sotul ideal


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri