Iata cateva dintre cele mai importante lectii pe care ar trebui sa fii sigura ca i le-ai predat fiicei tale.

Stim ca iti doresti ce e mai bun si mai frumos pentru fiica ta. Iata cateva dintre cele mai importante lectii pe care ar trebui sa fii sigura ca i le-ai „predat” fiicei tale.

Sa se pretuiasca.

Cel mai important lucru pe care o poti invata sa il faca e sa se pretuiasca pe sine, si trupul sau. Astfel, se va simti capabila sa faca lucruri bune, sa realizeze ceea ce isi doreste.

Mintea e mai importanta decat fizicul.

Invat-o ca mintea ei este cea care ii poate permite sa ajunga departe si sa ramana acolo, si ca inteligenta este mai importanta decat aspectul, macar pentru faptul ca rezista mai bine in timp.

Sa aiba incredere in corpul ei.

Corpul lor este frumos asa cum este. Invat-o sa aiba incredere in ea, in felul in care arata , sa nu se compare cu nimeni si mai ales nu cu modelele promovate de catre massmedia.

Ca in afara de dragostea parintilor, nimic nu e gratis.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Este o lectie pe care ar trebui, de altfel, sa o invete orice copil. Pentru a-ti atinge scopul, este nevoie de munca, fie ca e vorba despre bani, rezultate scolare, aprecierea celor din jur, un premiu sau recunoasterea meritelor.

Chiar daca cineva te raneste, nu trebuie sa o iei personal.


De fapt, nu trebuie sa ia prea in serios nimic nici laudele, nici criticile.


Nu ai nevoie de aprobarea nimanui, in afara de tine insati.

Nevoia de aprobare este o adictie. Incet incet, ajungi sa iti sacrifici intreaga fiinta incercand la nesfarsit sa dobandesti aprobarea celor din jur. Nu vrei ca fericirea persoanala sa depinda de bunavointa celor din jur de a-ti permite sa fii fericit...sau nu.


Vorba dulce mult aduce.

Oricat de suparat ai fi, trateaza-i pe cei din jur cu respect si vei fi uimit de rezultatele pe care le vei primi.

Citeste mai multe despre copii in Clubul Bebelusilor

Foto homepage: Mama, copii via Shutterstock

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri