, 30 Noiembrie -0001 publicat în Familie 1469 share-uri

Adresati-va aceste intrebari ACUM, inainte de a nu fi prea tarziu! Daca sunteti deja casatoriti, ele va vor arata daca ati facut sau nu o alegere buna. Daca nu v-ati casatorit inca, atunci aceste intrebari va pot deschide ochii in privinta alegerii voastre.

Nu asteptati sa fie prea tarziu si sa descoperiti ca de fapt nu sunteti compatibili si ca nu puteti cadea de acord asupra unor lucruri care sunt importante pentru voi! Inainte de a fi prea tarziu, fiti sinceri cu voi si cu persoana iubita, si adresati-va reciproc aceste 15 intrebari. Adresati-va aceste intrebari ACUM! Daca sunteti deja casatoriti, ele va vor arata daca ati facut sau nu o alegere buna. Daca nu v-ati casatorit inca, atunci aceste intrebari va pot deschide ochii in privinta alegerii voastre.

Ai stat vreodata dubii daca sa faci sau nu pasul de a te casatori cu persoana iubita? Te-ai gandit vreodata daca decizia de a te casatori este si cea mai buna decizie pe care o poti lua? Ai avut vreodata indoieli ca cel pe care il iubesti este si persoana langa care poti trai in liniste si armonie intr-o casnicie? Cerand parerea mai multor experti in relatii, publicatia New York Times dezvaluie15 dintre intrebarile cruciale pe care ar trebui sa le adresam partenerului inainte de a face pasul cel mare. Iata care sunt acestea:

15 intrebari pe care ti-ai dori sa le adresezi partenerului (sau ti-ai fi dorit) inainte sa va casatoriti

via New York Times

1. Am discutat daca sa avem sau nu copii? Iar daca raspunsul este da, cine va avea rolul principal in ingrijirea lor?

Foto: Nunta, miri @Shutterstock

2. Avem o idee clara asupra obligatiilor financiare si asupra telurilor celuilalt? Ideile noastre despre modul in care cheltuim si economisim banii fuzioneaza?

3. Am discutat despre asteptarile noastre cu privire la modul in care ar trebui sa fie intretinuta locuinta? Am cazut de acord in privinta celui care se va ocupa de indatoririle casnice?

4. Am facut cunoscut in totalitate partenerului istoricul nostru in privinta sanatatii noastre fizice si mentale?

5. Imi ofera partenerul afectiunea pe care o astept de la el?

6. Putem discuta confortabil si deschis unul cu celalalt despre nevoile noastre sexuale, despre preferintele si temerile fiecaruia din noi?

7. Vom avea televizor in dormitor?

8. Ne ascultam cu adevarat unul pe celalalt si ne luam in considerare reciproc, in mod corect, ideile si nemultumirile?

9. Am ajuns sa ne intelegem in mod clar unul altuia nevoile si convingerile spirituale? Am discutat cand si cum vor fi expusi copiii nostri la educatia religioasa /morala?

10. Ii placem si respectam pe prietenii partenerului? Si viceversa?

11. Ii pretuim si respectam pe parintii celuilalt si viceversa? Este vreunul dintre noi preocupat ca/ daca parintii vor interveni in relatie?

12. Ce anume face familia mea si te enerveaza?

13. Sunt unele lucruri la care eu si cu tine NU suntem pregatiti sa renuntam in casnicie?

14. Daca s-ar ivi pentru unul din noi o oportunitate de cariera intr-un loc departe de familia celuilalt, am fi pregatiti sa ne mutam?

15. Are fiecare din noi incredere deplina in angajamentul celuilalt fata de casnicie? Credem ca legatura dintre noi poate supravietui indiferent de provocarile cu care ne-am confrunta?

Sursa: New York Times

Foto homepage: verighete, casatorie @Shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri