O scrisoare deosebita care relateaza dorintele unei mame catre fiica ei. Sfaturile pe care aceasta i le ofera sunt nepretuite si cu singuranta reprezinta un exemplu de urmat.

Continua sa lucrezi la abilitatea de a darui pentru ca este singurul lucru care te va ajuta sa te conectezi cu familia, cu prietenii si in cele din urma cu partenerul de viata. Stiu ca nu este usor, dar am observat cat de mult incerci sa imparti totul cu ceilalti copii. Continua sa faci asta!

Te rog sa nu renunti niciodata sa le zambesti strainilor si sa ii saluti. Nu stii niciodata cand aceste gesturi vor infumuseta ziua cuiva.

Continua sa te bucuri de natura. Am observant cum aerul curat iti improspateaza privirea si cum soarele te face sa zambesti. Niciodata sa nu uiti aceste sentimente.

Este o parte din mine care isi doreste sa ramai mereu la fel de nebunatica si de libera. Imi doresc sa fii pentru totdeauna un pic diferita pentru ca nu exista oameni ca tine in intreaga lume.

Continua sa iubesti cartile. Continua sa te pierzi printre ele asa cum faci acum. Nimic nu se compara cu o poveste deosebita.

In toate acele momente ale zilei in care ignori tot ceea ce iti spun, cand te uiti la mine cu ochii tai mici si plini de sclipiri este o parte din mine care vrea sa iti spuna sa stai mereu asa in fata persoanelor ce vor trece prin viata ta si sa te aperi de cate ori simti nevoia. Asculta-ti vocea interioara si asculta-ti dorintele. Intotdeauna sa ceri ceea ce vrei pentru ca doar asa vei obtine totul.

Te rog sa continui sa crezi in magie. Lumea noastra este plina de magie si stiu ca tu o vezi si o simti in toate momentele pe care le petrecem impreuna. Niciodata sa nu incetezi sa crezi in magie!

Te iubesc.

La multi ani.

Eu iti sarbatoresc astazi sufletul tau frumos, astazi si in fiecare zi. Continua sa stralucesti asa cum o faci acum!

Cu dragoste,
Mama!"

foto prima pagina: fetita cu baloane, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri