Nu aveam niciun motiv sa fiu nefericita sau singura. Insa eram. Aveam dragoste unul pentru altul, insa nu am fost niciodata iubiti. Nu ne cuibaream unul la pieptul celuilalt, nu ne mangaiam si nu ne pierdeam timpul impreuna. Nu ne trezeam imbratisandu-ne si rareori aveam conversatii profunde, pline de inteles. Cititi experienta de viata, dragoste si casnicie a lui Sharon Pope, o experienta care, poate, nu este straina multora dintre noi...

I-am dat inima mea, mintea mea si sufletul meu. Am iesit in sfarsit din spatele acelui zid si i-am permis cuiva sa ma vada cu adevarat – cu toata bucuria si toata durerea mea, cu toata dragostea mea si toate temerile mele. Nu am mai lasat niciodata pe nimeni sa ajunga atat de departe in inima mea.

Insa a ma juca cu focul este o activitate previzibila si, nu surprinzator, m-am fript. Curand dupa ce mi-a spus ca ma iubeste, Michael a inceput sa se retraga din relatia noastra, sa se intalneasca si cu alte femei si sa ma faca sa ma simt brusc neimportanta.

Michael a trezit in mine sentimente pe care nu le-am avut pana atunci. Era ingrozita ca fara el nu o sa le mai simt niciodata din nou. Imi era frica sa ma intorc la acea experienta amortita pe care o simteam cand eram casatorita. Inima imi era franta si am cazut intr-o depresie adanca. Am pierdut in greutate si in lunile urmatoare am avut multe nopti fara de somn, varsand mai multe lacrimi decat am facut-o vreodata in toata viata mea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Împreună în arte și simțiri

Aceste experiente au fost de departe cea mai dificila perioada a vietii mele, insa au fost totodata catalizatorul pentru cea mai profunda schimbare si evolutie din viata mea. In sfarsit, am incetat sa mai fug si sa ma ascund si mi-am petrecut urmatorii doi ani cercetandu-mi sufletul si raspunzand unor intrebari dificile.

De indata ce am inceput sa pretuiesc dragostea pe care o aveam de oferit, m-am oprit din a o darui cu atata lejeritate. De indata ce am inceput sa ma tratez pe mine si inima mea cu tandretea si respectul pe care le meritam, altii au inceput sa faca la fel. Si doar atunci am putut sa am o relatie sanatoasa si autentica – nu m-am mai ascuns.

Acum sunt maritata cu dragostea vietii mele, campionul meu, stanca mea, Derrick, care este in egala masura pace si pasiune. Ma face sa fiu cea mai buna versiune a mea. Si stiu de asemenea ce inseamna sa infloresti – nu doar facand in ciuda unei despartirii, ci ca un rezultat a ceea ce am invatat din ea.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot”

Foto int: Inima franta, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri