Nu aveam niciun motiv sa fiu nefericita sau singura. Insa eram. Aveam dragoste unul pentru altul, insa nu am fost niciodata iubiti. Nu ne cuibaream unul la pieptul celuilalt, nu ne mangaiam si nu ne pierdeam timpul impreuna. Nu ne trezeam imbratisandu-ne si rareori aveam conversatii profunde, pline de inteles. Cititi experienta de viata, dragoste si casnicie a lui Sharon Pope, o experienta care, poate, nu este straina multora dintre noi...

Am descoperit ca doar atunci cand gasim dragostea in interiorul nostru, prin noi insine si pentru noi insine, suntem capabili sa atragem mai multa dragoste adevarata in vietile noastre.

  • Am invatat ca altii ne trateaza asa cum ne tratam noi insine.
  • Am invatat ca oricine a fost in viata mea a fost acolo pentru a ma invata ceva (asa cum probabil am facut-o si eu pentru ei)
  • Am invatat ca a ne risca inimile pentru dragoste merita… chiar si atunci cand doare.

Dizolvarea primei mele casnicii si relatiile care i-au urmat au fost catalizatori pentru cea mai profunda perioada de evolutie din viata mea. A trebuit sa fiu franta ca sa las jos zidul acela din jurul meu si sa-mi permit mie insami sa fiu vazuta, cu imperfectiuni si tot.

SURSA: www.mindbodygreen.com

Pe sharonpopetruth.us3.list-manage.co poti citi gratuit una din cartile scrise de Sharon Pope: "Relationships Break: That Doesn’t Make you Broken - A Woman’s Guide to Going from Surviving to Thriving after a Break-up"

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri