Robert Augustus Masters, doctor in psihologie si expert in relatii, prezinta in cartea sa 'Intimitatea emotionala. Ghid comprehensiv pentru a te conecta cu puterea emotiilor tale' 7 modalitati de a te conecta emotional cu partenerul de viata:

5. Nu ameninta niciodata ca pleci dintr-o relatie doar pentru ca lucrurile sa fie dupa cum iti doresti tu sau pentru a-ti face partenerul sa te implore sa ramai.

Daca ai tendinta de a fi manipulativ intr-un moment anume, spune acest lucru in loc sa te exprimi astfel prin comportament. Amenintarile sunt promisiuni negative si de obicei sunt dependente de starea de dispozitie. Daca vrei cu adevarat sa pleci dintr-o relatie, asemenea dorinta va ramane prezenta indiferent de cat de bine, rau sau indiferent te simti.

6. In loc sa folosesti sexul pentru a construi o conexiune cu partenerul, lasa ca sexul sa fie expresia completa a unei conexiuni deja prezente.

Daca vrei sa faci sex cand nu esti conectat cu celalalt, concentreaza-ti atentia asupra starii tale emotionale si fa ce crezi de cuviinta pentru a aduce acel sentiment in inima ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

7. Nu uita: cu cat plonjezi mai adanc, cu atat mai putin te vor supara valurile.

Priveste-ti relatia ca pe o aventura care evolueaza permanent, adancita de tot ceea ce se intampla, chiar daca unele lucruri nu sunt uneori tocmai placute.

*** Fragment din cartea “Emotional Intimacy: A Comprehensive Guide for Connecting with the Power of Your Emotions” ('Intimitatea emotionala. Ghid comprehensiv pentru a te conecta cu puterea emotiilor tale') a autorului Robert Augustus Masters.

Robert Augustus Masters este doctor in psihologie, expert in relatii si psihologia transformationala, dar si profesor psihospiritual si autor a 14 carti.

SURSA: https://www.mindbodygreen.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri