6 Noiembrie 2013 publicat în Familie 880 share-uri

Citeste textul emotionant al unui barbat indragostit si casatorit, textul care in doar cateva zile a cucerit intreg internetul. Seth Adam Smith vorbeste despre dragostea adevarata si despre ce inseamna o casnicie cu adevarat.

Atunci, chiar in acel moment, am stiut ca ea, Kim, este persoana potrivita cu care sa ma casatoresc. Am realizat ca vreau sa o fac fericita, sa o vad zambind in fiecare zi, sa o fac sa rada in fiecare zi. Am vrut sa fiu o parte din familia ei si familia mea vroia ca ea sa faca parte din a noastra. Si uitandu-ma inapoi, la toate acele momente cand am vazut-o jucandu-se cu nepoatele mele, am stiut ca ea este cea alaturi de care vreau sa intemeiez propria familie.

Sfatul tatalui meu a fost atat socant, cat si revelator. Nu avea nimic in comun cu filozofia mercantila de astazi conform careia daca ceva nu te face fericit, il duci inapoi si iei altceva nou in schimb.

Nu. O casnicie adevarata (si iubirea adevarata) nu este niciodata despre tine. Este despre persoana pe care o iubesti – despre ceea ce isi doreste, despre nevoile sale, despre sperantele sale, despre visurile sale. Egoismul doreste sa afle “Ce-mi iese mie din asta?”, in timp ce dragostea intreaba “Ce pot sa ofer aici?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

In urma cu ceva timp, sotia mea mi-a aratat ce inseamna sa iubesti neegoist. Pentru multe luni, inima mea a devenit impietrita de un amestec de frica si resentiment. Apoi, dupa ce tensiunea s-a acumulat pana cand niciunul dintre noi nu a mai putut sa o suporte, emotiile au erupt. Eram dur. Eram egoist.

Insa in loc sa se adapteze la egoismul meu, Kim a facut ceva mai mult decat minunat – si-a revarsat dragostea asupra mea. Lasand la o parte toata durerea si angoasa pe care i-am cauzat-o, m-a luat cu duiosie in bratele ei si mi-a alinat sufletul.

Am realizat ca am uitat sfatul tatalui meu. In timp ce Kim isi indeplinea partea ei de casnicie: sa ma iubeasca, partea mea de casnicie a devenit toata despre mine. Faptul ca am realizat acest lucru ingrozitor mi-a adus lacrimi in ochi si i-am promis sotiei mele ca o sa incerc sa fiu mai bun.

Pentru toti cei care citesc acest articol – casatoriti, aproape casatoriti, single, jurand sa ramana burlaci – vreau sa stiti ca mariajul nu este pentru voi. Nicio relatie adevarata de dragoste nu este pentru tne. Dragostea este despre persoana pe care o iubesti.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Si, in mod paradoxal, cu cat iubesti mai mult si mai adevarat acea persoana, cu atat mai multa dragoste primesti. Si nu doar de la cel de langa tine, ci si de la prietenii sai si de la familia sa si de la miile de ceilalti pe care nu i-ai fi cunoscut daca dragostea ta ar fi ramas centrata asupra ei insesi.

Intr-adevar, dragostea si casatoria nu sunt pentru tine. Ele sunt pentru ceilalti.

Sursa: sethadamsmith.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri