"Cand prinzi un vis, iti faci unul nou. Noi scopuri, noi teluri. Si acum ca avem dragostea in palma mainilor noastre, pot sa vad etapele urmatoare. Vreau sa ma casatoresc cu tine. Sa am o familie cu tine. Sa traiesc cu tine. Sa imbatranesc alaturi de tine. Sa sfarsesc alaturi de tine. Si sa fiu pentru eternitate cu tine" .

In cele din urma, pe masura ce inaintam in varsta, increderea in tine inca exista, insa devenea din ce in ce mai slaba. Viata parea sa fie prea lunga. In orice caz, atunci cand te afli in cautarea a ceva anume este greu sa il gasesti. Intr-o zi am decis sa ma opresc si sa ma las purtat de soarta. Si chiar in acel moment m-am oprit. Te-am gasit pe tine.

Soarta functioneaza prin cai misterioase. Dragostea poate incepe in multe modalitati. Oamenii pot gasi dragostea printr-un tacanit intamplator al unui buton sau prin deschiderea unei usi. Insa unii o pot afla dupa mult timp de cand au cunoscut-o. Am stiut de indata ce te-am vazut. Visul era pe cale de a se indeplini. Dar cu cat incercam mai mult sa il prind, cu atat mai mult ma speriam. Am stricat multe sanse, dar cu toate acestea nu poti strica soarta. Destinul este facut sa fie. Si tu esti destinul meu.

Cand prinzi un vis, iti faci unul nou. Noi scopuri, noi teluri. Si acum ca avem dragostea noastra in palma mainilor noastre, acum vad etapele noastre urmatoare. Vreau sa ma casatoresc cu tine. Sa am o familie cu tine. Sa traiesc cu tine. Sa imbatranesc alaturi de tine. Sa sfarsesc alaturi de tine. Si sa fiu pentru eternitate cu tine" .

de Darren Taylor

Pentru scumpa mea Sarah

Te iubesc, Sarah

Sursa articol: taidaslibrary.wordpress.com

Iti recomandam si articolele:

Scrisoare catre sufletul pereche

O poveste de dragoste mama-fiica mai tare decat moartea

Cum sa-ti gasesti sufletul pereche: 22 de sfaturi calauzitoare de la Carolyn Miller


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri