Copilul interior simte nevoia unui parinte care sa il protejeze si sa il asigure ca totul va fi bine, ca poate totul, ca are pe maini aripi invizibile care pot creste suficient de mult incat sa-l duca la destinatia visata.

Stiu ca incerci sa obtii o functie mai buna ca sa ai mai mult timp sa fii cu mine. Am simtit diversele terapii pe care le-ai incercat si care iti fac din nou cunostinta cu parti din mine. Insa vreau sa cunosti TOT din mine. Am obosit ca altii sa ma impinga si sa ma imbranceasca, acaparand totul in locul meu. Vreau ca tu sa ma cunosti. Nu ma astept sa te schimbi peste noapte. Am asteptat suficient de mult ca tu sa ma recunosti. Ca sa fiu cinstit, o parte din mine nu va intelege niciodata cum ma poti trata in felul in care o faci. De ce este atat de dificil pentru tine sa fii asa cum vrei?

Daca as fi fost literalmente copilul tau, m-ai fi ascultat si ti-ar fi pasat de mine. Ei bine, sunt literalmente Copilul tau. Doar ca tu te-ai obisnuit doar sa nu ma vezi.”

Extras din cartea "The Magical Child Within You" al carei autor este Bruce Davis. Sursa fragment: www.cyc-net.org/cyc-online

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Cele mai încurajatoare citate despre succes

Miracolul copilului dinauntrul nostru

De ce am vrea ca macar din cand in cand sa ne reintoarcem catre copilul din interiorul nostru? Conform Departamentului Indian Comportamental al Stiintelor Socio-umane, un copil zambeste de 300 de ori pe zi, un adolescent de 30 de ori si un adult de 21 de ori pe zi… Un motiv suficient de puternic?

Copilul care exista in interiorul unui adult este, psihologic vorbind, cat se poate de real. Copilul din interiorul nostru vrea sa vorbeasca. Copilul din nou vrea sa fie gasit, sa fie ascultat, sa fie hranit emotional.

Copilul din noi este uneori singur, plictisit, trist. Copilul din noi simte nevoia unui parinte care sa il protejeze si sa il asigure ca totul va fi bine, ca poate totul, ca are pe maini aripi invizibile care pot creste suficient de mult incat sa-l duca la destinatia visata. Copilul din noi se minuneaza de formele norilor de pe cer. Copilul din noi este creativ si spontan. Copilul din noi isi doreste ca cineva sa ajunga la el. Copilul din noi vrea sa se opreasca pentru o secunda si sa zambeasca la soare. Copilul din noi are nevoie de atentie, nu vrea sa fie ignorat. Copilul din noi vrea sa se distreze. Vrea sa se joace uneori cu mainile in namol. Vrea sa se maimutareasca in stilul propriu dupa o muzica care nu ii spune intotdeauna prea multe. Copilul din noi iubeste libertatea si fericirea.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto interior: Woman with little girl by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri