17 Mai 2013 publicat în Familie 15 share-uri

Ovidiu Gavrilovici, Conferentiar Doctor, ne propune modalitati prin care putem stimula copiii sa faca zilnic activitati fizice.

Incurajati-va copilul!

Recompensarea adecvata a copilului cu incurajari autentice, credibile este importanta: „poti, stiu ca poti, am incredere in tine!”. Aceste incurajari nu sunt dependente de succesul real al sarcinii sau al actiunii copilului: indiferent de rezultatul incercarii vom continua sa credem si sa afirmam ca el sau ea poate si stim ca are aceasta aptitudine care se va manifesta, mai devreme sau mai tarziu. Insuflarea increderii in copil incepe cu asumarea si afirmarea propriei noastre increderi.

Copiii vor face miscare in fiecare zi, in masura in care noi, parintii, avem incredere cu adevarat ca ei pot face acest lucru. Trebuie sa credem cu adevarat, sa "ii vedem" miscandu-se si sa ne bucuram de imaginea aceasta, atunci cand vorbim despre miscare, cand ii incurajam pentru a face sport, cand conversam despre experientele lor legate de activitatile fizice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Imaginea "de succes" - de copil bucuros si in miscare (si nu de copil campion, sau olimpic) - pe care parintii o au si o pot proiecta asupra copilului poate fi un stimul important pentru acesta. Copilul va asocia astfel miscarea cu succesul, cu bucuria de a o practica.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri