18 Februarie 2013 publicat în Familie 3 share-uri

Einstein spunea ca definitia nebuniei este sa faci acelasi lucru si sa astepti un rezultat diferit. Poate ca asta ar trebui sa iti dea de gandit si in ceea ce priveste viata ta sexuala.

3. Fa o schimbare de look

Nu-i asa ca te simti mult mai frumoasa de fiecare data cand te intorci de la coafor? Programeaza-te chiar acum pentru o schimbare de look. Din cand in cand sa stii ca o schimbare iti prinde foarte bine. Si tie si lui. Fii indrazneaza, incearca ceva nou. O noua tunsoare sau cateva suvite, sau o alta culoare la par te vor face sa te simti o diva. Iar asta se va simti in atitudinea ta. Astept sa imi lasi un comment cu schimbarea pe care ai vrea sa o faci si sa imi spui si cand ti-ai facut programarea.

4. Make Love, Not War

Sa stii ca nu faci nimic cu o atitudine razbunatoare si rea. Adica da…poate ca la inceput mici intepaturi merg asa…pentru a-l pune pe jar. Dar daca vorbim de o relatie pe termen lung cu siguranta replicile rautacioase si egoiste nu isi mai au rostul.

Schimba tactica si fa tu primul pas catre o relatie armonioasa si plina de iubire. Cu siguranta in acest fel isi va schimba si el atitudinea fata de tine. Vei vedea ca va vrea sa petreceti mai mult timp impreuna, va deveni si el mai dragastos si mai romantic cu tine. La urma urmei, atitudinea lui este o oglindire a atitudinii tale, sa stii. Oricat de ciudat ar suna sa stii ca asta e realitatea asa ca daca nu iti convine ceva la el gandeste-te ca poate trebuie ca tu sa schimbi ceva la tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

Bineinteles ca sunt si exceptii; sunt si cazuri in care chiar nu ai cu cine..si atunci iti spun eu ce sa faci: FUGI!! Cat mai repede ca e singura optiune.

5. Mergi la masaj

Cea mai buna cale de a reintra in contact cu corpul tau este sa o faca altcineva pentru tine intai. Nimic nu este mai minunat decat o pereche de maini care sa iti maseze tot corpul, care sa te relaxeze si sa iti aminteaza ca esti minunata pe fiecare centimentru al corpului tau.

6. Priveste-l direct in ochi

Ochii sunt cea mai expresiva parte a corpului tau. Prin intermediul lor ceilalti pot vedea ceea ce simti si ceea ce iti doresti . Asta daca se concenteaza un pic. Asa ca de cate ori ai ocazia priveste-l direct in ochi. Daca esti timida si ti-e teama sa stabilesti un contact vizual cum va sti el ca esti interesata?

Foto interior: Copyright aremafoto - Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri