18 Februarie 2013 publicat în Familie 3 share-uri

Einstein spunea ca definitia nebuniei este sa faci acelasi lucru si sa astepti un rezultat diferit. Poate ca asta ar trebui sa iti dea de gandit si in ceea ce priveste viata ta sexuala.

Daca ne luam dupa ceea ce vedem la televizor, ceea ce se barfeste, ceea ce citim in ziare si pe internet, ar trebui sa facem sex mai des decat ne spalam pe dinti. Acum sincer:

Cand ai facut sex ultima data?

Jobul, banii, familia, criza financiara toate apasa greu pe umerii nostri si oricat de puternica ai fi recunoaste ca tot esti stresata din cauza lor. La astea se mai adauga si faptul ca ai mai pus cateva kilograme in plus, poate o depresie, o relatie esuata si lista poate continua. Oricare ar fi motivul pentru care faci sex atat de rar sa stii ca nu esti singura. Conform unui studiu efectuat recent o treime din femei au parte de sex rar si foarte rar.

Apoi din nou, poate ca problema nu este numai a ta, ci si a lui. Potrivit aceluiasi studiu barbatii sufera de un apetit sexual scazut din cauza stresului si grijilor cotidiene mai mult decat femeile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

Si daca toate astea nu te fac inca sa plangi poate ca ceea ce iti voi spune in continuare te va face: unul din cinci cupluri fac sex mai rar de 10 ori pe an.

Si cei trecuti de 45 de ani mai rar de 4 ori pe an.

Nu, scopul meu nu a fost sa te fac sa plangi ci sa iti deschid ochii si sa iti spun ca nimic nu vine pur si simplu de la sine fara un pic de efort si interes din partea ta si a partenerului. Da…poate ca la inceput totul este foarte frumos si momentele romantice si intime vin de la sine, cand focul pasiunii nu lasa sa treaca nici o zi fara sex si dragoste.

Dar dupa un timp te trezesti ca ajungi sa faci asta din ce in ce mai rar. Iata 12 lucruri pe care poti sa le faci pentru a schimba acest lucru:

1. In primul rand renunta la rutina

Einstein spunea ca definitia nebuniei este sa faci acelasi lucru si sa astepti un rezultat diferit. Poate ca asta ar trebui sa iti dea de gandit si in ceea ce priveste viata ta sexuala. Daca nu esti multumita de cum esti tratata in pat, daca nu e el suficient de romantic sau daca nu ai parte de prea mult sex in viata ta am o sugestie pentru tine: FA CEVA IN ACEASTA PRIVINTA. SI FA CEVA DIFERIT. Daca vrei ca rezultatele sa fie altele schimba si modul de a actiona. Este viata ta, asa ca tu detii controlul.

Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

2. Mergi la sala

Ai observat vreodata ca atunci cand te simti bine in corpul tau ai si o alta atitudine si cei din jurul taut e si percep diferit? Asta pentru ca un corp sanatos si o atitudine pozitiva si increzatoare te fac mult mai sexy si mai atragatoare. Asa ca atunci cand simti ca ti-a scazut libidoul du-te la sala. Incepe cu exercitii usoare si adapteaza-le la ceea ce iti place tie. Poti incerca yoga, dans, stretching, spinning, kangoo jumps, step aerobic sau orice altceva. Acum exista o varietate foarte mare din care poti alege. Si sigur vei gasi ceva si pe placul tau. Un corp mai armonios si mai tonifiat iti vor da si tie alt tonus si alta pofta de viata si de dragoste..:)

Foto interior: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri