12 Februarie 2013 publicat în Familie 105 share-uri

Visezi sa-ti gasesti sufletul pereche? Un partener de viata care sa te iubeasca, sa te indrageasca si sa te adore? Deoarece mi-am gasit sufletul pereche cu care m-am si casatorit abia la 44 de ani, am invatat multe lucruri pe parcurs despre ce e bine si ce e rau in planul iubirii si al relatiilor sentimentale.

Un lucru de care m-am convins este ca a-ti gasi adevarata iubire e posibil la orice varsta si pentru oricine, daca esti dispus sa te pregatesti la toate nivele sa devii un magnet pentru iubire.


Cand m-am hotarat sa-mi intalnesc sufletul pereche, intentiile mele au devenit perfect clare si totodata am eliminat orice mizerie din casa mea si din inima mea. Am invatat si am inventat tehnici, mentalizari si rugaciuni care m-au ajutat sa-mi pregatesc trupul, mintea, spiritul si casa pentru o relatie exceptionala. Si toate acestea au dat roade, l-am intalnit pe sotul meu, Brian, care mi-a depasit toate dorintele si asteptarile. El a fost si este tot ce mi-am putut dori vreodata.

Consider ca Universul reflecta mereu credintele pe care le avem despre noi insine si despre lume. Daca noi credem ca lumea este un loc al iubirii si al prieteniei, atunci astfel va fi si experienta noastra. Asadar, a crede si a sti ca sufletul tau pereche e undeva in acesta lume reprezinta partea cea mai importanta a formulei.

Pentru a-ti intalni sufletul pereche, exista 10 lucruri importante de indeplinit si de tinut minte:

• Fii iubitor! Descopera modalitati de a manifesta mai multa iubire catre toate fiintele din viata ta.

• Traieste constient ca esti intr-o relatie serioasa de iubire.

• Traieste acesta realitate in fiecare zi, in timp ce savurezi asteptarea fiintei iubite.

• Creeaza-ti o “harta” a viziunilor romantice si parcurge-o zilnic.

• Scrie o lista cu cele mai importante calitati ale sufletului tau pereche.

• Vindeca-ti inima de orice rani ale trecutului care te-ar putea impiedica sa atragi marea iubire.

• Elimina toata murdaria din casa si creeaza spatiu pentru fiinta iubita (mai ales in dulapuri).

• Creeaza un altar al iubirii in coltul relatiilor, care se afla in casa ta.

• Asculta-ti intuitia de a actiona atunci cand apar oportunitati.

• Indragosteste-te de tine insuti. Trebuie sa stii ca esti demn de a fi iubit.

Marea iubire este posibila pentru oricine, la orice varsta, daca doresti sa devii un magnet pentru iubire. Traiste fiecare zi constient ca te afli intr-o relatie de iubire serioasa, savurand asteptarea fiintei iubite.

Arielle Ford si-a petrecut ultimii 25 de ani, traind si promovand constiinta prin toate mijloacele de comunicare. Este autoarea cartii SECRETUL SUFLETULUI PERECHE: Descopera Iubirea Vietii Tale prin legea atractiei.


Vino la workshop-ul ‘Secretul sufletului pereche’ din 13-14 septembrie 2013 Bucureti si vei invata cum sa ti intalnesti sufletul pereche.

Garbo.ro este partener media al evenimentului 'Secretul sufletului pereche' cu Arielle Ford.


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri