5 Decembrie 2012 publicat în Familie 213 share-uri

Nu am timp. Sunt prea ocupata. Eram dinainte ... acum ca au venit si copiii... Abia ii pot lasa cu o bunica pentru a ajunge la un amarat de film… Expertul nostru iti intinde o mana de ajutor si iti dezvaluie cateva tipsuri pentru o viata implinita si fericita ca mama. Afla desigur si cum te va ajuta... sportul!

Nu, nu mai ai 18 ani, ai doi copii sau mai multi: este vital sa faci miscare!!!

Stii, mamico, de ce nu esti inca pe banda la sala sau nu te duci la aerobic? Pentru ca nu constientizezi inca cat de benefic poate fi sportul pentru corpul si mintea ta si nu realizezi inca la ce riscuri te expui atuci cand amani mersul la sala, dar iti faci timp pentru altele.

Sa fim seriose: niciuna dintre femeile din tarile civilizate nu munceste non stop. Sta si ea locului din cand in cand, savureaza o pizza, priveste la talk-show-ul preferat sau lungeste o discutie cu o prietena.

Fa o lista cu ce faci in fiecare zi si vezi cum poti sa strecori si 2-4 ore de sport pe saptamana. Sunt acum aici sa te ajut sa fi cat mai constienta de beneficiile sportului.

1. ,, Mens sana in corpore sano’’

Noi femeile, mamele in ziua de astazi nici nu mai dam importanta miscarii fizice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Caria dentară – ce este și cum se tratează Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Oricum ne acuzam partenerii ca nu ne ajuta destul... Apropiatii sunt de vina ca nu suntem si noi mai fericite... Copiii ne fac sa ne iesim din pepeni...

Dar, oare, te gandesti cat de mult te-ar ajuta sportul sa te descarci de toate aceste emotii negative?
Tocmai ca te apropii sau ai depasit 30 de ani, tocmai ca s-au inmultit responsabilitatile, ar trebui sa iei decizia de a te ajuta pe tine insati apucandu-te de sport.

Visam cu toate sa fim pana cat mai tarziu mamici suple si frumoase, cu zambetul pe buze, si sa le dam un exemplu bun copiilor nostrii.

Activitatea fizica te va ajuta sa te mentii sanatoasa, inteligenta si mai rabdatoare.

Ai nevoie si tu de cat mai multa rabdare, nu?

Este o legatura foarte stransa intre efortul fizic si cat de proaspata iti mentii mintea.

La fel ca si musculatura mintea se antreneaza si ea.

Vei preveni imbatranirea prematura daca faci din sport un stil de viata . Nu astepta pana e prea tarziu, incepe acum, iti va fi mai greu la inceput, dar vei vedea repede beneficiile si te vei obisnui sa te simti bine in pielea ta. Fa-ti educatia sanatatii de pe acum.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri