12:01, 2 Ianuarie 2013 publicat în Familie 225 share-uri

Iata cele mai comune motive ce imping un barbat sa fie infidel in relatie/casnicie.

In relatia dintre un barbat si o femeie, exista intotdeauna o sansa, fie ea cat de mica, ca barbatul sa insele. Important este sa intelegem ca aceasta sansa nu este universal valabila si nu este nevoie sa devenim suspicioase in legatura cu partenerul nostru de viata. Totusi, atunci cand ni se pare ca ceva nu este in regula, sa incercam sa descifram limbajul verbal si nonverbal al persoanei iubite... In ajutor ne vine si aceasta lista cu cele mai comune motive pentru care barbatii insala (citate chiar de ei insisi).

Image © Shutterstock - 5028751_001

Citeste si:
Testul Luminii: Ce dar spiritual primești de Paște?
Testul Luminii: Ce dar...

De ce insala un barbat?

Un barbat te poate insela in momentul in care nu mai considera aspectul tau fizic atragator, cautandu-si satisfactia psihologica si fizica in alta parte.

Un barbat te poate insela atunci cand s-a saturat de discutii in contradictoriu si de conflictele din relatie. Astfel, isi va gasi o amanta care nu trebuie si nici nu are de ce sa ii cunoasca framantarile interioare sau actiunile, neexistand astfel un motiv de cearta intre cei doi.

Citeste si:
Tendințele pentru 2021. Stiți ce nu trebuie să vă lipsească din...
Tendințele pentru 2021. Stiți...

Un barbat poate insela si atunci cand se complace in propria casnicie doar de dragul copiilor sau pentru a da bine in societate. Scuza este ca va cauta afectiunea de care are cu adevarat nevoie in bratele unei alte femei.

Atunci cand un barbat simte ca femeia de langa el nu mai este la fel de atrasa de persoana sa ca in trecut, el devine curios sa isi exploreze optiunile, sa vada daca inca mai poate avea ‘succes’. Doar astfel isi poate vindeca orgoliul tipic masculin.

Barbatul este construit psihologic in asa fel incat sa fie atras de femeile frumoase. Hormonii sunt si ei, de cele mai multe ori, o scuza ca un barbat sa isi insele partenera de viata...

Un barbat isi insala sotia atunci cand relatia cu ea devine prea rece. Acesta este probabil cel mai comun scenariu - rutina si responsabilitatile din mariaj devin prioritare in detrimentul romantismului pentru o lunga perioada de timp. Asadar, atunci cand romantismul iese din peisaj, barbatul il cauta in alta parte.

Image © Shutterstock - 4178827

Aventurile extra-conjugale sunt deja comune in ziua de astazi. Un alt motiv ca un barbat sa insele. Este extrem de simplu pentru ca nu se simte vinovat din moment ce multi altii o fac. Logica complet gresita de altfel.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri