3 Februarie 2012 publicat în Familie 124 share-uri

Una din marile si dureroasele incercari in viata este atunci cand ne despartim de partenerul nostru de viata. Intr-un moment toata existenta noastra devine de neperceput insa trebuie sa ne adunam si sa mergem mai departe. Nu e usor dar nu e nici imposibil.
Petrece-ti timpul alaturi de oameni care te inteleg si te sustin

Oamenii din jurul tau te iubesc, te apreciaza si vor sa fie langa tine si in cele mai negre momente din viata ta. Nu e nimic rau in a-ti petrece timpul cu ei vorbind despre ceea ce simti si despre relatia ta.

Apuca-te de ceva nou

Du-te la sala, cumpara-ti o bicicleta sau role si iesi din casa, iesi la dansat, citeste cartile pe care pana acum nu ai avut timp sa le citesti, ia cursuri de fotografie, desen, gatit sau ce ti-ai dorit sa faci dar nu ai avut timpul necesar sau banii. E timpul sa faci ceva pentru tine, ceva care sa iti placa, ceva care sa iti aduca bucuria in suflet, zambetul pe buze si care sa-ti ocupe gandurile.

Gandirea optimista

Poate despartirea nu este cel mai rau lucru care ti se putea intampla. Trebuie sa incerci sa privesti mereu partea plina a paharului. Te va face sa te simti mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Zambeste!

Atunci cand realizezi ca fosta ta relatie nu iti mai ocupa din ganduri atat de mult ca acum ceva timp, vei stii ca ce e mai greu a trecut. Acum vei reflecta diferit asupra ceea ce s-a petrecut pentru ca ai reusit sa te detasezi si vei observa ca si sentimentele tale se vor schimba. Frica, siguratatea, furia si toate sentimentele negative nu isi vor mai avea loc in sufletul tau, cel putin nu atat de puternic ca inainte. Iata cel putin doua motive pentru care merita sa zambesti din nou. Cauta in continuare oamenii si lucrurile care iti aduc zambetul pe buze. Nu este nimic mai frumos decat un om zambind.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri