3 Februarie 2012 publicat în Familie 124 share-uri

Una din marile si dureroasele incercari in viata este atunci cand ne despartim de partenerul nostru de viata. Intr-un moment toata existenta noastra devine de neperceput insa trebuie sa ne adunam si sa mergem mai departe. Nu e usor dar nu e nici imposibil.
Treci de la doi la unul singur

Atunci cand ne aflam intr-o relatie de lunga durata ne facem planuri de viitor: vacante, mutatul intr-o casa noua, cumparat o alta masina, mers la nunta unor prieteni, planuri legate de copii, prieteni etc. Totul se facea impreuna. Este dureros atunci cand realizam ca planurile noastre nu se vor mai implini pentru ca toate erau planificate cu jumatatea noastra iar acum totul trebuie facut si gandit la singular. Nu este usor sa renuntam la planurile si visuri pe care le aveam, dar trebuie. Ia-l pe fiecare in parte si gandeste-te la el apoi da-i drumul. Nu iti imagina ca ele vor muri... ele vor renaste odata cu urmatoarea persoana care va intra in viata ta. Nu renunta sa speri. De asemenea, nu va fi foarte usor sa te obisnuiesti cu tine, doar cu tine. Te vei redescoperi.

Regula de 2 ani

Dureaza doi ani sa inveti o meserie noua, iti ia doi ani sa te obisnuiesti cu un oras nou in care te-ai mutat si iti ia doi ani ca sa treci peste o deceptie in dragoste. Nimic nu este batut in cuie, deci nu se aplica tuturor oamenilor ca o litera de lege regula de doi ani, dar ideea este ca avem nevoie de timp sa trecem peste un asemenea pas din viata noastra. Unii trec mai repede, iar altii trec mai greu. Depinde de natura sentimentelor noastre, de despartirea pe care am avut-o, de ceea ce ne dorim pe viitor si de tipul de persoana care suntem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

„Impacheteaza” amintirile si rupe legaturile

Tot ceea ce apartinea jumatatii tale ar trebui sa isi faca locul in cutii si sa fie puse in debara, dulap sau cat mai departe de ochii tai. Iti va fi mai usor sa mergi dimineata pe hol si sa nu vezi pozele cu voi sau ornamentele care iti amintesc de el/ea. Cam acelasi lucru ar trebui facut si cu fostul partener de viata. Uneori este imposibil sa il bagi intr-o cutie si sa uiti de el, mai ales daca aveti copii impreuna, afaceri, proiecte, prieteni comuni etc., insa o perioada este mai bine sa nu va vedeti sau sa vorbiti, cel putin nu atat de des. In felul acesta veti avea timp sa reflectati mai bine asupra relatiei si a greselilor fara sa fiti influentati, raniti, loviti etc. Intalnirile de acest gen, cand lucrurile inca sunt tensionate, pot fi echivalentul unui cutit care sapa intr-o rana. Ia-ti timp ca sa te calmezi, sa respiri, sa iti revii din soc, sa poti sa incepi sa te detasezi si sa gandesti la rece. Plus ca... ochii care nu se vad se uita.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri