Astazi, incepand cu orele 20.00, la Teatrul LUNI de la Green Hours are loc ultima reprezentatie din prima serie de spectacole a Dedalus Lounge de Gary Duggan, in regia Verei Ion.
Astazi, incepand cu orele 20.00, la Teatrul LUNI de la Green Hours are loc ultima reprezentatie din prima serie de spectacole a Dedalus Lounge de Gary Duggan, in regia Verei Ion. Spectacolul isi continua itinerariul cu reprezentatii in diferite locatii bucurestene, primele fiind: Expirat (27 martie si 3 aprilie, ora 21:00), Carturesti si Fabrica.

Dedalus Lounge face parte din proiectul „4X4 - platforma mobila de observatie urbana” initiat de tangaProject si produs de J.O.I.N.T. Theatre in parteneriat cu Teatrul LUNI. Iata o importanta colaborare dintre trei entitati independente angrenate in teatrul romanesc contemporan. Proiectul are in vedere productia a patru spectacole ale caror prime reprezentatii au loc la Green Hours, urmand sa itinereze spre alte spatii teatrale, cu reveniri punctuale la „teatrul mama”.

Toate cele patru spectacole au ca subiect si loc al desfasurarii mari orase din tari diferite: s-a inceput cu Dublin, se continua cu Barcelona si New York si se va incheia cu o productie, inca in lucru, despre capitala Romaniei, Bucuresti. Urmatoarele doua premiere din seria 4X4 sunt: Cred ca nu m-ati inteles bine, adaptare dupa un text de Rodrigo Garcia, regia Ioana Paun (cu avanpremiera si premiera pe 31 martie, respectiv 9 aprilie) si Zdrente, dramatizare de Mihaela Michailov dupa „in mizerie” de Chuck Palahniuk, regia David Schwartz (avanpremiera si premiera pe 1 si 9 aprilie).

La spectacolele tangaProject intrarea este libera: „Vrem sa experimentam impreuna cu voi ce se intampla daca nu banii conditioneaza participarea la un spectacol”.

J.O.I.N.T. Theatre are ca obiect de activitate productia exclusiva de teatru independent profesionist si isi propune dezvoltarea unui sistem in care artistii sa poata lucra nestingheriti de piedici precum lipsa banilor de productie sau penuria spatiilor de joc.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri