Renumitul lanT hotelier Continental Hotels organizeaza in perioada 1-8 Martie un eveniment dedicat in intregime tuturor doamnelor si domnisoarelor.
Renumitul lanT hotelier Continental Hotels organizeaza in perioada 1-8 Martie un eveniment dedicat in intregime tuturor doamnelor si domnisoarelor.

Intitulat sugestiv “Pretty woman …every woman”, acest eveniment va fi organizat in restaurantele hotelurilor Continental aflate in: Arad, Oradea, Sibiu, Tirgu Mures, Suceava, Drobeta Turnu Severin si Timisu de Sus, si va oferi cele mai frumoase surprize menite sa creeze momente speciale clientelor noastre.
Meniul Pretty Woman Delight propus de specialistii bucatari va ine cont de silueta doamnelor, astfel ca va fi alcatuit din preparate sanatoase, cu un coninut scazut de calorii.

Evenimentul va culmina cu seara de 8 Martie, caci, pe langa surprizele pregatite, participantele vor putea câstiga premii constând in produse de lenjerie intima marca Triumph si cocktail-uri non-alcoolice. De altfel, toate doamnele ce vor consuma meniul Pretty Woman Delight, vor intra in competiia pentru câstigarea unei croaziere de cinci zile pe Marea Mediterana oferita de Royal Caribbean International, in care vor merge alaturi de cel drag.

In plus, clientii care se vor afla in seara zilei de 8 Martie in hotelurile Continental Forum din Arad, Oradea si Sibiu vor avea o surpriza deosebita: o parada de moda cu manechinele care vor purta lenjerie intima marca Triumph.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri