Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii.
Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul 10.000 iChr.

Scurta prezentare a filmului

In anul 10.000 i.Chr. un tanar de 21 de ani si tribul caruia ii apartine lupta pentru supravietuire vanand mamuti. Atunci cand vanatorii clanului sunt luati prizonieri alaturi de fata de care tanarul era indragostit, acesta alearga in ajutorul lor.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.

Detalii concurs


Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 10 martie sa ne spui de ce ti-ai dori sa mergi la film. Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 17 martie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 17 - 20 martie 2008.

In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: Restul e tacere. Pentru rezervari poti accesa acest link.

Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt: Dragoi Oana, Iulia Stefan si Corina Gheorghe. Acestea pot merge la film in perioada 10-13 martie, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri