30 Septembrie 2011 publicat în Entertainment 28 share-uri

"Cheia misterelor", show-ul magicianului francez Dani Lary, cel care ii realizeaza numerele de iluzionism lui David Copperfield, este pus in scena de catre un regizor roman, Iulian Furtuna. Dani Lary vine pe 12 octombrie si in Bucuresti. Iti prezentam si un interviu cu Iulian Furtuna.

Iulian Furtuna, omul din spatele cortinei

In perioada ’90, Iulian Furtuna a inceput sa colaboreze cu TVR 1 ca actor, dansator si marionetist. Dupa terminarea studiilor teatrale, a ajuns in Franta, unde s-a si stabilit apoi, cu o bursa obtinuta prin Marcel Marceau, caruia Iulian Furtuna i-a devenit ulterior discipol in arta atitudinii, mimei si pantomimei. Din 1997 colaboreaza ca realizator de filme de scurt metraj cu BBC si Canal +, dar si ca profesor la universitati din Franta, Anglia, Africa si Noua Caledonie.

Pe Dani Lary l-a cunoscut in televiziune, au facut schimb de idei, iar magicianul i-a propus mai tarziu lui Iulian Furtuna realizarea show-ului de luna viitoare de la Bucuresti. Regizorul a fost fascinat sa abordeze universul marilor iluzii propus de Lary, cu atat mai mult cu cat lumea magiei ii este familiara lui Furtuna, el facand parte deseori din juriile concursurilor si festivalurilor de magie.

Rendez-vous pe 12 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, orele 20.00!

Iti prezentam un interviu cu regizorul roman Iulian Furtuna

Care este povestea dvs. personala si profesionala, respectiv de unde ati preluat pasiunea pentru regie? Ce v-a atras la aceasta meserie?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri