30 Septembrie 2011 publicat în Entertainment 28 share-uri

"Cheia misterelor", show-ul magicianului francez Dani Lary, cel care ii realizeaza numerele de iluzionism lui David Copperfield, este pus in scena de catre un regizor roman, Iulian Furtuna. Dani Lary vine pe 12 octombrie si in Bucuresti. Iti prezentam si un interviu cu Iulian Furtuna.

Dani Lary, magicianul francez care ii realizeaza numerele de iluzionism lui David Copperfield si care vine pe 12 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, pune in scena pentru prima data o comedie magica, alaturi de regizorul roman Iulian Furtuna. Show-ul face parte din turneul international care demareaza la Bucuresti luna viitoare si este bazat pe povestea reala a unui conte asemuit lui Dracula.

Dany Lary, maestru peste iluzii si magie

Dani Lary pune in scena, alaturi de regizorul Iulian Furtuna, o poveste bazata pe fapte reale si inspirata din viata Contelui din Padurea Nucilor, un fel de conte Dracula. Spectacolul este realizat prin decoruri gotice si baroce impresionante, cu ajutorul unor personaje pline de viata si originalitate si mai ales prin intermediul a 40 de efecte de magie si iluzionism, impreuna cu 8 dansatori si actori. Explozii, aparitii si disparitii de personaje in fum si flacari, levitatii de personaje si de decoruri, tunuri care proiecteaza oameni in decor, ghilotine care taie capete, o lume de vis si iluzie, de poezie si grotesc, imagini de o forta spectaculoasa nemaintalnita pana la Bucuresti.

Povestea din „Cheia misterelor“

La fiecare 100 de ani, la miezul noptii, Contele din Padurea Nucilor revine la viata in castelul sau pentru a o reintalni pe tanara si frumoasa Printesa Valeriane. Casatoria lor nu a fost celebrata niciodata, deoarece printesa a fost otravita chiar in ziua de dinaintea nuntii. In aceasta noapte magica, tot castelul va reveni la viata... chiar si fantomele.

Contele are puteri incredibile. El poate face oaspetii sa apara, sa dispara, sa leviteze sau chiar sa treaca prin ziduri. Se pare ca fericirea s-a intors iar la castel. Insa, brusc, printesa Valeriane este adormita din nou, pentru alti 100 de ani. Singura posibilitate a Contelui de a-si salva iubita si de a elucida toate enigmele este sa gaseasca Cheia Misterelor. Va reusi oare?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri