29 Septembrie 2011 publicat în Entertainment 79 share-uri

Calatoria in iteriorul corpului uman este posibila datorita muzeului olandez CORPUS, lansat cu mare fast de catre Regina Beatrix, in urma cu trei ani.

Acum, acest muzeu fascineaza copii si adulti deopotriva si merita sa il inscriem pe harta locurilor pe care am vrea sa le vedem candva. CORPUS este singurul muzeu din lume care ne-ar putea facilita o calatorie inedita in interiorul corpului.

Foto site-ul muzeului Corpus

CORPUS este o calatorie prin corpul uman in timpul careia, vizitaorul poate vedea, simti si auzi cum functioneaza corpul uman si ce rol au mancarea sanatoasa, viata sanatoasa si multe exercitii fizice. Muzeul ofera o varietate de informatii si asigura, prin aceasta calatorie, educatie si spectacol la fel ca multitudinea de expozitii permanente si temporare care sunt organizate aici.

CORPUS a fost realizat intr-o constructie transparenta de 35 de metri inaltime, avand proiectate pe ea contururile unui corp uman. Aceasta cladire deosebita este situata de-a lungul autostrazii A44, intre Amsterdam si Haga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Foto front si main: Pedro Layant


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri